Bu fonlardaki stopaj muafiyeti ile ilgili bir gelişme var mı , uzatılması vs ile ilgili bir haber gören var mı ?
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Çok uzun dönemli yatırımın yok eurobond fonlarına ama dolar 7.60 civarından inerken biriktirmeye başladım (dbh, ipv) her gün bir miktar aldım. Dolar 8 i geçti ipv yeni kara geçti dbh daha kara geçemedi.
Ya yabancı borsa fonu almak ya da yabancı değişken almak mantıklı diye düşünüyorum, eurobondun kendini de almak mantıklı ama fonlarını değil bence
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yer İmleri