Sayfa 45/1002 İlkİlk ... 3543444546475595145545 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 353 - 360 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    odeabank tan ppz alınabiliyormu? azimut portföy u goremedim mobilde ?
    saat 10 dan sonra açılıyor

2. Bu fonlardaki stopaj muafiyeti ile ilgili bir gelişme var mı , uzatılması vs ile ilgili bir haber gören var mı ?
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

3.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Bu fonlardaki stopaj muafiyeti ile ilgili bir gelişme var mı , uzatılması vs ile ilgili bir haber gören var mı ?
    Mevduat ve fonda uzatma yok gibi gözüküyor...

4.  Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Perşembe günü hiç bi bankada uygun getirili eurobond bulamadığım için dbh, ake, pfe, garantinin eurobond fonundan sepet yaptım.. Cdslere bakamadım.. Yarın için eurobond fonları nasıl getiri verir sizce? Dolar yükseliyor ama cdsler de yükseliyor.
    Çok uzun dönemli yatırımın yok eurobond fonlarına ama dolar 7.60 civarından inerken biriktirmeye başladım (dbh, ipv) her gün bir miktar aldım. Dolar 8 i geçti ipv yeni kara geçti dbh daha kara geçemedi.
    Ya yabancı borsa fonu almak ya da yabancı değişken almak mantıklı diye düşünüyorum, eurobondun kendini de almak mantıklı ama fonlarını değil bence

5.  Alıntı Originally Posted by Magician Yazıyı Oku
    Mevduat ve fonda uzatma yok gibi gözüküyor...
    Teşekkür ederim.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

6.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim.
    Ben de takip ediyorum dostum. Rast gelsin...

7.  Alıntı Originally Posted by Kemtuz Yazıyı Oku
    Çok uzun dönemli yatırımın yok eurobond fonlarına ama dolar 7.60 civarından inerken biriktirmeye başladım (dbh, ipv) her gün bir miktar aldım. Dolar 8 i geçti ipv yeni kara geçti dbh daha kara geçemedi.
    Ya yabancı borsa fonu almak ya da yabancı değişken almak mantıklı diye düşünüyorum, eurobondun kendini de almak mantıklı ama fonlarını değil bence
    CDS çıktı çünkü.

8.  Alıntı Originally Posted by Magician Yazıyı Oku
    Ben de takip ediyorum dostum. Rast gelsin...
    Ekstra bir haber, bilgi vs. görürseniz burada da paylaşırsanız müteşekkir olurum. Bil mukabele, size de rast gelsin.

Sayfa 45/1002 İlkİlk ... 3543444546475595145545 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •