Sayfa 577/1000 İlkİlk ... 77477527567575576577578579587627677 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 4,609 - 4,616 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

1.  Alıntı Originally Posted by doctor Yazıyı Oku
    Dünyanın hiçbiryerinde saklama koşullarına dikkat edilmedi. En azından Pfizer için böyle. Ben kendime Aldi market'in bakanlığa tahsis ettiği bahçede bekleyen kamyondan yeni seri açıpta olmuştum.

Ayrıca yeni birkaç durum ortaya çıktı. Varsa covid geçirenler gidip kendilerine immun serolojisi yaptırsınlar. Hiv gibi otoimmun bir hastalıkla karşı karşıya olup, yaşadığımız fazın retroviral faz olma ihtimali ortaya çıktı.

Zaten tahmin ediliyordu ama araştırmaya konu olabilecek kadar yeterli zaman geçmemişti. Konfirmasyonu hala erken olmakla beraber, çeşitli raporlarda korkutucu sonuçlar var.

Bu durum doğrulanırsa hem kimin neden ağır veya hafif geçirdiğini açıklamış olacak, hemde neden re-enfeksiyon konusunda halen emin olunamadığını...( çünkü latent yani sessiz fazdayken virüs hala duruyor) Ayrıca çocukların neden bu hastalığı asemptomatik geçirdiğinide cuk diye açıklıyor.

Ha bence hala komplo teorisi çıkmaz fakat bu durum kesinleşirse yarısı hiv/aidsli bir dünya düşünürsek şu an içinde bulunan durum önümüzdeki senelere kıyasla cennet olarak tanımlanabilir.
    Sayın Hocam ne diyorsunuz siz.... Ürktüm yeminnen

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Sokağa çıkma bu haftasonu
    lokantalar ise ramazana kadar yiyin covid bulaşmaz ama ramazanda oruçbtutmayıp yerseniz bulaşır o yüzden oturamqzsınız
    Bende bunu düşünüp duruyorum,yahu millet can derdinde bunlar fırsat bu fırsat başka hesaplar peşinde mi diye...

3.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Bende bunu düşünüp duruyorum,yahu millet can derdinde bunlar fırsat bu fırsat başka hesaplar peşinde mi diye...
    78 il size şükranlarını sunar, bugün 150 sonrası tüm ölümler sizin ilçedenmiş.!!

4.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    78 il size şükranlarını sunar, bugün 150 sonrası tüm ölümler sizin ilçedenmiş.!!
    amanin.....vay benim belalı başım,nasıl edem nerelere kaçam ben bu yerden...

5.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    amanin.....vay benim belalı başım,nasıl edem nerelere kaçam ben bu yerden...
    siz sırayı savmışsınız, 900 ilçe gezip tekrar size geri döner o..!!

Conversation

Foreks Haber
    @ForeksTurkey
    Erdoğan: Vatandaşlarımıza evlerinde tuttukları altınları ve dövizleri ekonomiye kazandırmaları çağrısında bulunmak istiyorum, bundan rahatsız onlarlar var, ama "win-win" durumuyla bundan kazanç sağlanmasını istiyorum
    Translate Tweet
    7:57 PM · Mar 29, 2021·Twitter Web App
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

7. Şeyde robot kurmuşlar sanırım. Bir saattir 8.19 ile 8.20 arasında gidip gidip geliyor?

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. türkiyenin bu gün en büyük sorunu siyasal islamcı iktidardır dolar faiz iner çıkar hak ettiği yere gelir milletin yiyecek ekmeği yok çay simit parasına çalışacak işi yok siyasal islamcılar kanal istanbulu yapacağız diyerek millete kabadayılık yapıyorlar kimsede demiyorki sen kimin parasıyla kabadayılık yapıyorsun milletin parasını size yedirmeyiz 2 sene sonra milletten çaldığınız paraları geri alacağız demiyor dilsiz bir muhalefet var bir gazeteci kadar konuşamıyorlar siyasal islamcılar çevresindeki haramileri servet sahibi yapmak için kanal istanbul hainliğini yapmaya çalışıyorlar muhalefet bu müteahitleri uyarmalılar iktidarımızda bu projeyi çöpe atacağız sonucuna katlanırsınız demiyorlar açlar işsizler bu haramileri mecbur gönderecekler doğu perincekin akıl hocalığı onlara yetmeyecektir 5 10 onarlı maaş alanlar bu haramiler zamanında ortaya bunların demekki 20 kolu 20 bacağı var onun için bu kadar maaş alıyorlar türkiye köprü yol hastahane hava alanında millete attıkları kazıkları ödeyemez milletin yiyeceği ekmeği yok çalışanlarda çay simit parasına çalışıyor devlet 10 liraya muhtac ettiler suriye kazığı sırtımızda duruyor

Sayfa 577/1000 İlkİlk ... 77477527567575576577578579587627677 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •