Sayfa 670/1001 İlkİlk ... 170570620660668669670671672680720770 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 5,353 - 5,360 arası.

Konu: Viop XXXII

TAVHL.. 10 gündür satıyor... bulaşmaya gelmiyor

6 gündür nerdeyse aynı seviye..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Burada azılı muhalefetlik yapıcam diye ülke batsında RTE gitsin hesabı yapan 1-2 kişi hep var değişmez.
    Şimdi soruyorum onlara NACİ bey değilde Ahmet olsaydı yapılan faiz artışları ile 19 gelmiş bir faizde dolar zaten buralara gelirdi.
    Yani Naci bey ismi ile doları aşağı çekmedi , bu yüzden bu kadar kaosmuş gibi burada göstermenin anlamı ne , ekonominin durumu belli , merkezdeki rezervlerin durumu belli, dış siyasetteki durum belli , iç siyasetteki durum belli bunları fiyatlayamayan borsa gelip Naci beyi mi kaos şeklinde fiyatlayacak.
    Naci bey faiz artırdığı için değil farklı nedenden gönderildiği söyleniyor , bende aynı şekilde düşünüyorum.
    Faiz de nerede ise 900 puan artış yapmış , daha ne artıracak 100 beklerken piyasa 200 yapmış bu hamleler yapılmadan önce RTE nin haberi olmayacağını düşünen bu ülkede yaşamıyordur.
    "Yani Naci bey ismi ile doları aşağı çekmedi , bu yüzden bu kadar kaosmuş gibi burada göstermenin anlamı ne , ekonominin durumu belli , merkezdeki rezervlerin durumu belli, dış siyasetteki durum belli , iç siyasetteki durum belli bunları fiyatlayamayan borsa gelip Naci beyi mi kaos şeklinde fiyatlayacak."

Buyur canım... Şimdi benim ne olduğumu değil, kendinin ne olduğunu söyle bakalım...

4. Cahoş yazıyı bul gel , bulamazsan sana ne naralar var bundan sonra süren başladı.
    Topiğin oynar başlıklı çocuğu bekliyorum.

5. Palacan stratejik hata yaptı ve yapmaya devam ediyor. İşlem hacmi azalıyor, müşterileri elinden bir bir kaçırıyor.

Geçen hafta milleti batırarak iyi yapmadı, bir de sabit müşterilerini coin piyasasına kaptırırsa, kendin çal kendin oyna yapar artık...
    Burada yer alan paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Benim görüşümdür.

6.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku

6 gündür nerdeyse aynı seviye..
    hah işte demek istediğim üzerine grafik gelmiş..
    Böyle bi grafik İMKANZIZZZZ

2013 gezi düşüşlerine bakın mesela ..Düşmüş çıkmış..oradan yine düşmüş tekrar falan..
    Yüzde 20 - 30 luk bir gevşeme sonrası normal bi piyasa böyle hareket EDEMEZZZ....

Bankalar - Gerçek yabancı
    Badem-Katar spor eregl krdmd ekgyo petkm bimas thy falan filan takımı işte..

Yabancı NET kaybeden tarafta..

Bu piyasada da viop da KAZANAMAZSINIZ..

4-5 ay kazanırsınız bi gün sadece bi gün LONG yada SHORT farketmez Kalırsın..
    Çünkü bütün sinyaller o yöndedir..

Bir gece alırlar bütün paranı..

Normalde LONG kovalıyordum..
    MB faiz karası sonrası en son 200 puana falan LONG ları kapadım idi..

Hafta sonu geliyor 1 gün daha dayan poz açmadan dedim..Cuma izlemedim bile piyasayı..
    Normalde olsa LONG açardım..
    Ve pazartesi de sıfırlanırdım..

Kıyıdan döndük..

7.  Alıntı Originally Posted by Caho Yazıyı Oku
    "Yani Naci bey ismi ile doları aşağı çekmedi , bu yüzden bu kadar kaosmuş gibi burada göstermenin anlamı ne , ekonominin durumu belli , merkezdeki rezervlerin durumu belli, dış siyasetteki durum belli , iç siyasetteki durum belli bunları fiyatlayamayan borsa gelip Naci beyi mi kaos şeklinde fiyatlayacak."

Buyur canım... Şimdi benim ne olduğumu değil, kendinin ne olduğunu söyle bakalım...
    Cahoş len sen cons dan da m ,l çıktın yazıyı neden bütün olarak okumuyorsun ,
    Burada isim naci olabilir , dışardan gelen sıcak paraya GÜVENCE verilmiş ,
    Güvence veren aynı kişi sözünde durmadan sistemin başına getirdiği adam lav etmiş.
    Sonuç olarak bir değişim var diye gelen para mevcut , yoksa hikaye ülkenin durumu aynı CAHOŞ

8. Sen hala Naci yi fiyatladıklarını düşün CAHOŞ çük.
    Paranın nasıl dini imanı yoksa NACİSİ de yoktur.
    Buradaki sıkıntı güven ve belirsizliktir öğren bunları.
    Doları güvensizlik ve belirsizlik buraya getirdi , bundan önceki oynaklıklarda olduğu gibi.

Sayfa 670/1001 İlkİlk ... 170570620660668669670671672680720770 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •