Sayfa 97/432 İlkİlk ... 47879596979899107147197 ... SonSon
Arama sonucu : 3449 madde; 769 - 776 arası.

Konu: ALKIM - Alkim Alkali Kimya A.Ş.

1. Keşke bugün 1 kere tavan yapsada, aaaa tavan yapabiliyormuş desek.
    Yukarıda yazdıklarım sesiz düşüncemin klavyeye dökülmüş halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliğinde değildir. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer.

2.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Alkim kardeşler elele verip yola çıktılar gibi, hayırlısı bakalım. Bakalım Alka'yı geçecek mi bugün.
    İnşallah bunlar reklamlar değildir sayın bawer.
    Yukarıda yazdıklarım sesiz düşüncemin klavyeye dökülmüş halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliğinde değildir. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer.

3.  Alıntı Originally Posted by yak Yazıyı Oku
    Bu hisse arsa gibidir, al konjüktüre göre takibini yap. Al unut bizim borsamızda biraz zor. Her an her şey olabiliyor. Finansal verileri çok güçlü bir şirket. Hareketleri biraz insanları bezdirme yönünde. Sabırlı ve kontröllü takibi şart. Saygılar.
    Ben aldığım lotlari blokajlayarak dokunulmaz hale getiriyorum 6 hissem oldu alkim de bunlardan biri 2028-2030 yılına kadar bu şekilde büyüyen portföy düşüncem iş modelinde bozulma gormedikten sonra iç piyasalardaki anlamsız hareketlerden bağımsız yatırımı devam ettiriyorum inşallah büyüyerek yolumuza devam ederiz alkım de de..

5. tavandan vazgeçtim,çıktığı yerlerde bir iki gün durabilse...

Yavaş yavaş çıkta çıktığın yerde dur, devamlı trade yapanların hissesi oldun. Yeter artık.

7. Yine çıktığın yerde kalmayı beceremedin çocuk, büyüyünce yapabilirsin belki.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

8. Yok o günde bugün değil..
    OMAHALI

Sayfa 97/432 İlkİlk ... 47879596979899107147197 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •