Sayfa 605/907 İlkİlk ... 105505555595603604605606607615655705 ... SonSon
Arama sonucu : 7249 madde; 4,833 - 4,840 arası.

Konu: IHLAS - İhlas Holding

1.  Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    Buralardaysa ALLAH işini gücünü rast getirsin hepimizin işi gücü rast gelir İNŞALLAH sayın başkent..
    Amin. İnşallah bu tahtadaki küçük yatırımcıların yüzü güler. Forumda değil ama whatsaptann yazdım görünce yazar buraya.
    Meydanda kalırsam yazılsın taşa kaderde ne varsa o gelir başa...

2.  Alıntı Originally Posted by Siren Yazıyı Oku
    sevgili muhteberu, kactır laf atıyorum hiç cevap vermiyorsun, vallahi özledim muhabbetini yorumlarını
    sn serdar gibi 100 ky olsa of ki ne of bu spek tayfası napcanı şaşırır çil yavrusu gibi dağılırmıydı ?
    Söz sadece 10 bin 20 bin lot alıp hergun burda onun icinmi lafliuorsunuz , ilginç , birakin onu ben 100 bin lot altinda alsam inanın ne yazarım burda nede okurum burayı.

3. Hic ihlas hissem olmadigi zamanlarda da yazip cizerim, seviyorum bu forumu, burdaki herbir kisinin fikirlerini soylediklerini...

4.  Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    yorumlarmıydın ?

5. Evet sabah gittim, akşam geldim ama 1 kademe vermiş, değişen çok birşey yok. Havanda su dövmeye devam.
    İşlem hacmi de yarın bist50'e girecek bir hisseye hiç mi hiç yakışmıyor. Aslında kuruşlu rakamlarda nominal değerinin altındaki bir kağıdı bist50'ye niye alırlarki oda ayrı bir SPK muamması. Bence bist50'ye yakışmaz. Açığa satış için derseniz hiç zannetmem. Zaten ellerinde ya da stoklarında yeterince piyasaya sürecekleri tuvalet kağıdı var.
    Yoksa bedellisi bitmiş, kasasına para girmiş bir hisse niye kuruşlara geri dönsün. Heralde 1.10-1.20 arasından bedelliye katılmış olan ky malını 70 kuruşlara satmıyordur değil mi?
    Çok belli ki bunu bedelli ile bile gözü paraya doymayan müco iti satıyor. Sat müco it sat, nasıl olsa tohumuna para mı verdin sanki? Sana tuvalet kağıdı değil Miami'de yiyecek para lazım.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by Oxijen Yazıyı Oku
    Evet sabah gittim, akşam geldim ama 1 kademe vermiş, değişen çok birşey yok. Havanda su dövmeye devam.
    İşlem hacmi de yarın bist50'e girecek bir hisseye hiç mi hiç yakışmıyor. Aslında kuruşlu rakamlarda nominal değerinin altındaki bir kağıdı bist50'ye niye alırlarki oda ayrı bir SPK muamması. Bence bist50'ye yakışmaz. Açığa satış için derseniz hiç zannetmem. Zaten ellerinde ya da stoklarında yeterince piyasaya sürecekleri tuvalet kağıdı var.
    Yoksa bedellisi bitmiş, kasasına para girmiş bir hisse niye kuruşlara geri dönsün. Heralde 1.10-1.20 arasından bedelliye katılmış olan ky malını 70 kuruşlara satmıyordur değil mi?
    Çok belli ki bunu bedelli ile bile gözü paraya doymayan müco iti satıyor. Sat müco it sat, nasıl olsa tohumuna para mı verdin sanki? Sana tuvalet kağıdı değil Miami'de yiyecek para lazım.
    Açığa satış pek olmaz diyorsun, belkide açığa alım yaparlar 1 lira üzerine atmak için . Bu da bir görüş...

7.  Alıntı Originally Posted by Serdar yildiz Yazıyı Oku
    Açığa satış pek olmaz diyorsun, belkide açığa alım yaparlar 1 lira üzerine atmak için . Bu da bir görüş...
    Açığa alım nasıl birşey oluyor yani.

8. Evet bakalım müco iti ve avanelerinin bugünkü torbalarından ne cinlikler çıkacak. Bekleyip gün sonunda hep birlikte göreceğiz.

Sayfa 605/907 İlkİlk ... 105505555595603604605606607615655705 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •