Originally Posted by ayhan53 bugün bide 150 tlnin üstünde cep harçlığı vermiş maliyetede 2.14 yazmış güzel oldu Başkan yenge covid olmuştu , yinede aşı olunuyormu
Originally Posted by KaraKemal n'aptın maho ?? 15 kuruş bedevadan temettü verecek yarına -hayır ben almayayım, aperatiflerle doydum' diyosun neyse, iyi oldu bacak değişimi galiba, tahtanın önü açıldı 507 yaktı MAHO mu Biraz doldur boşalt yaptılar maho atladı. Sabahta uzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzuncu hikayesi yazmış.
Hedefi 12 den vuracağız inşallah
Originally Posted by sindoma53 Çako yazdığına göre bendeki 6.86 maliyetli yoncalar duruyor . Önce 6.98-7.00 bandını zorlayacam , sonra 7.05-7.20 duruma göre stoplos cebimizde. Bozkurt devam yarını görelim dedik kısmet.
Originally Posted by sindoma53 Başkan yenge covid olmuştu , yinede aşı olunuyormu 6 ay geçtiği için onada aşı çıktı onun aşı için yaşı tutmuyor ama benim kronik rahatsızlıklarından dolayı çıktı herhalde ben ugün aşı oldum fotoyu doalr topiğine koydum bugün virüs kapmazsam bi daha olmam o kadar yoğundu kalabalık ve herkesi aynı yere tıkmışlardı
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by onelle Kaptanların gemiyi ilk terkettiği fırtınalar da geldi demek...
SPOT kapanış (BOFA tekrar direksiyonun başında!)
Doggy Argentiono & Pezzos Liras... Target Locked!!!
Forum Rules
Yer İmleri