Sayfa 741/1001 İlkİlk ... 241641691731739740741742743751791841 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 5,921 - 5,928 arası.

Konu: Viop XXXII

şimdiye kadar kimseyi ilgilendirmez diye, onu aldım, bunu sattım, şunu tuttum, öbürünü yuttum, diye bişey yazmadım. ama az önce sıse cam 400 milyonluk yatırım haberi düşünce, sevinçten yavrum benim kemik diye bileğimi öpmüşüm

tabii bu arada sürekli sol gösterdiğim ortaya çıktı ama olsun... sanki sözleşmeli yatırım danışmanımıyız. ortaya kitabın ortasından yazıyoruz işte...
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Emmi o seans içinde geldi.
    Şişeye eksi yaptırdı.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

3.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Şu an paskalya tatilinden dolayı piyasalar kapalı...
    Amerika da açıklanan veri sonrası 10 yıllıklar vb artış yaşadı...
    Dolayısıyla piyasa açılınca düşüş beklentisi olması mümkün...
    doların yüksek olmasını pazartesi endeksin yükselmesinde kullanacaktır..(dolarda geri çekilme)kaldı ki dax seansın ve tüm zamanların en yükseğinden kapandı..dow da aynı şekilde neredeyse..Ben pazartesinin de olumlu olacağını düşünüyorum.. olumsuzluk için haftasonu gece yarısı operasyonunu beklemeni tavsiye ederim

Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Emmi o seans içinde geldi.
    Şişeye eksi yaptırdı.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bozulmadınya dayımı demek istedin ben haber takip etmediğim için ancak ekranıma düşen haberleri görebiliyorum. yazdığımda düşmüştü. heyecanla işte.. olur böyle vakalar. türk polisi yakalarmı yakalamazmı artık onu p.tesi göreceğiz
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Şu an paskalya tatilinden dolayı piyasalar kapalı...
    Amerika da açıklanan veri sonrası 10 yıllıklar vb artış yaşadı...
    Dolayısıyla piyasa açılınca düşüş beklentisi olması mümkün...
    Araştırmadan etmeden ne kadar rahat riske atıyorlar paralarını aklım almıyor... Bu tipler bir de piyasalarla ilgili görüşlerini filan yazıyorlar

6.  Alıntı Originally Posted by meyus Yazıyı Oku
    doların yüksek olmasını pazartesi endeksin yükselmesinde kullanacaktır..(dolarda geri çekilme)kaldı ki dax seansın ve tüm zamanların en yükseğinden kapandı..dow da aynı şekilde neredeyse..Ben pazartesinin de olumlu olacağını düşünüyorum.. olumsuzluk için haftasonu gece yarısı operasyonunu beklemeni tavsiye ederim
    Endekslerin en tepede olması iyi bir şey mi sizce?

7.  Alıntı Originally Posted by y.aras Yazıyı Oku
    Endekslerin en tepede olması iyi bir şey mi sizce?
    kapandığı seansın en yükseğinden(%1) ve tüm zamanların en yükseğinden kapatınca olumlu yaklaşırım ha bu illa olacak değil tabiki temkinli olmakta fayda var.. dax için ilk seans yatay hafif yeşil ertesi günden itibaren satış beklerim..şahsi fikrimdir ytd.

8.  Alıntı Originally Posted by meyus Yazıyı Oku
    kapandığı seansın en yükseğinden(%1) ve tüm zamanların en yükseğinden kapatınca olumlu yaklaşırım ha bu illa olacak değil tabiki temkinli olmakta fayda var.. dax için ilk seans yatay hafif yeşil ertesi günden itibaren satış beklerim..şahsi fikrimdir ytd.
    Cevap için teşekkürler, ben de kendi adıma dikkatli olunmalı diye okuyorum bu durumu.

Sayfa 741/1001 İlkİlk ... 241641691731739740741742743751791841 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •