Sayfa 261/531 ÝlkÝlk ... 161211251259260261262263271311361 ... SonSon
Arama sonucu : 4247 madde; 2,081 - 2,088 arasý.

Konu: Seans & Geyik Odasý - II

Alýntý Originally Posted by koçari Yazýyý Oku
    https://www.ensonhaber.com/otomobil/...te-rekor-satis

Dolarcýlar buyurun, ülke battý biz koyunlar göremedik, göremeyeceðiz.
    þu sýralar battýðýmýzýn göstergesi olarak buðdaya sarýlmýþlar,dýþardan alýyormuþuz. samanla buðdayla uðraþýyolar ne yapsýnlar.

2.  Alýntý Originally Posted by MR&MRS Yazýyý Oku
    þimdi hafta sonu kendini yormadan
    bir exel formatý hazýrlasan
    hisse adlarý fk mk vsvs sýralasan
    en sona pahalý ucuz yazsan yada 5 üzerinden not versen
    bizde buradan takip etsek
    benim gibi cahiller için iyi olmaz mý
    hem endex geri geliyor hisse secimlerimizi daha dikkatli yapmýþ oluruz
    belki bizler için alým fýrsatý doðar

he ne dersin TATLIM
    Ben ehtiyar adamým beyaz atlým
    teknoloji ile aram iyi deðil
    topraðým onu yapmýþtý, yapar.

duydun mu toptaðým?
    ...............................................

PD/DD 2 altýndaki hisseler için yapmýþtým bir tablo güncellenmesi gerekiyor o kadar. yeni biþey yapmak için vaktim olmayacak çünkü tekra il ve ilçe teþkilatlarýnda aktif olmaya baþladým.

4.  Alýntý Originally Posted by kuluçka Yazýyý Oku
    PD/DD 2 altýndaki hisseler için yapmýþtým bir tablo güncellenmesi gerekiyor o kadar. yeni biþey yapmak için vaktim olmayacak çünkü tekra il ve ilçe teþkilatlarýnda aktif olmaya baþladým.
    Baþarýlar kolay gelsin topraðým.

hamiþ
    sen bilirsinde bundan sonra haber paylaþmasan iyi olur sanki
    yafta hazýr TROLL.

zerre miktar artýsý olmaz vesselam.

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,052
    ...
    Buda hoþ sohbet(bal dudak) Selim abime gelsin arada bi yaylaya çýkýyor ya ondan þey ettim.
    ...
    .
    Olmaz di mi?
    Bulaþmazsam olmaz tabi diyebilirsin. Sonuna kadar da haklýsýn..
    ....
    Buldunuz garip gurebayý basýn üzerine.
    Sevgili koçari abi senin; böyle düþünmediðine adým gibi eminim.
    ...
    Ama aykýrý düþünceler söyleyen. Bildiðinizi sandýðýnýz doðrularý tek bir cümleyle yýkan insanlar üzerinden prim yapmak moda. Geç dalganý. Hakkýndýr. Ama hatýrlatýrým. Ekürimle birlikte baþlýðý basarsak görürsün gününü....
    Öpüyorum yanaklarýndan.

Bu arada küçük bir bilgi notu : Temel analizle baðlantýsý yoktur ama Dolaþýmdaki Lot denen bir baþlýk var. Adý Fiili Dolaþým Adeti. FDA olarak adlandýrýlýr. Çok önemli bir göstergedir. Bir hissenin ne zaman hareket edeceðini anlamaya yardýmcý olur.
    Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
    " Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"

1.5 milyon tl karþýlýðý hissesi olan 1 temettü hissesinde 100,120 k temettü alýr, baksýn keyfine piyasaya kafa yormasýn, hisse primlenirse ne ala primlenmese de varsýn primlenmesin.

Dolarcýlar sizde deneyin, memlekete bi faydanýz olsun, ahir ömrünüzde.

.
    1,5 milyon TL kadar dolarý olan biri merkez bankasý baþkanýnýn görevden alýndýðýnýn ertesi gün Ne kadar kazandý 1 günde buna bakmak lazým ..Minimum 200 TL . Biraz gerçek hayata dönelim .. Ýnsanlara dolar almayýn yada dolar altýnlarýnýzý bozdurun demekle bu iþ olmuyor .. Bunu yapmasý icin reel bir sebebi olmasý lazým .. Her iþi dolarla yapýp vatandaþa dolar alma sat demek inandýrýcý deðil , vatandaþ evet ya gerçekten dolar almamalýyima ikna olmalý ama bu gece resmî gazetede acaba ne olacak diye gece gazeteyi beklemek zorunda býrakýlan bir ortamda TL’ye güven demek sadece sözden ibarettir . Dün öðlen 8 TL’yi gören dolar 8.17 kapandý . 1,5 milyon TL karþýlýðý dolarý 8 TL’den alan birinin bir kaç saatte kazandýðý parayý bir hesaplayýn derim .. Bu ortam ve piyasada dolar ve viopculara baðýrmakla bu iþ çözülemeyeceðini bilmek lazým . Umarým devlet büyükleri de bunu bilir ona göre davranýr ..

Bu arada bakýn reel gerçeklerden bir örnek ;

https://twitter.com/zerohedge/status...928070153?s=21

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7.  Alýntý Originally Posted by koçari Yazýyý Oku
    Baþarýlar kolay gelsin topraðým.

hamiþ
    sen bilirsinde bundan sonra haber paylaþmasan iyi olur sanki
    yafta hazýr TROLL.

zerre miktar artýsý olmaz vesselam.
    madem aktifsin, benim bi baðým yok
    5 senelik geriye doðru troollük birikmiþimi, geleceðede her ay gerekeni yaparsýn artýk

8.  Alýntý Originally Posted by MedwiG Yazýyý Oku
    1,5 milyon TL kadar dolarý olan biri merkez bankasý baþkanýnýn görevden alýndýðýnýn ertesi gün Ne kadar kazandý 1 günde buna bakmak lazým ..Minimum 200 TL . Biraz gerçek hayata dönelim .. Ýnsanlara dolar almayýn yada dolar altýnlarýnýzý bozdurun demekle bu iþ olmuyor .. Bunu yapmasý icin reel bir sebebi olmasý lazým .. Her iþi dolarla yapýp vatandaþa dolar alma sat demek inandýrýcý deðil , vatandaþ evet ya gerçekten dolar almamalýyima ikna olmalý ama bu gece resmî gazetede acaba ne olacak diye gece gazeteyi beklemek zorunda býrakýlan bir ortamda TL’ye güven demek sadece sözden ibarettir . Dün öðlen 8 TL’yi gören dolar 8.17 kapandý . 1,5 milyon TL karþýlýðý dolarý 8 TL’den alan birinin bir kaç saatte kazandýðý parayý bir hesaplayýn derim .. Bu ortam ve piyasada dolar ve viopculara baðýrmakla bu iþ çözülemeyeceðini bilmek lazým . Umarým devlet büyükleri de bunu bilir ona göre davranýr ..

Bu arada bakýn reel gerçeklerden bir örnek ;

https://twitter.com/zerohedge/status...928070153?s=21
    O gelirin sürekliliði yok1
    Treade edebilmiþse ne ala 2
    Diðerinde sonuna kadar haklýsýnýz(duy topraðým bu sana notunu alýrsýn artýk)

Sayfa 261/531 ÝlkÝlk ... 161211251259260261262263271311361 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •