efendim, emekli amiraller tamim yayınlamış, yahu sizde üç gram akıl da mı kalmadı, bunlar avrasyacı amiraller, bunlar amerikancı değil ki, bay kemal yer mi bu numaraları ?? amerikancı olsa, fetöcü olsa görüşleri dikkatle değerlendirir, ifade özgürlüğünden dem vururdu falan.. amma velakin bunlar anti-amerikancı tayfa, yer mi anadolu çocuğu ??
avrasyacılar niye rahatsızlık bildiriyor ?? demek ki, külliye- abd arasında bi yakınlaşma ihtimali gördüler, zira bunlar abd'den gelecek her tür teklife baştan kapalı olan ekip.. bidon'la reis arasında bi mutabakat kurulacaksa bunun bi işaretini 12.nisan'da alabilirz, o gün halkbank ertelenen temyiz duruşması var, halkbank bu davaya itiraz etti, ben yabancı bi devlet bankasıyım, sen beni hangi hakka hukuka dayanarak dava edebiliyosun kardeşim, bana ne senin iç hukukundan' şeklinde itiraz etti, şubatta erteleme kararı alınan dava bu dava idi, 12.nisan'da duruşması var.. halk'ın itiraz kabul görürse, öbür ana dava çöküyor, konu kapanıyor
Suriye’de savaş bitti. Suriyeliler neden geri gönderilmiyor?
“Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."
Suriyeliler yediğimiz tarak misali
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
Yer İmleri