Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yurttdışı kapalı olunca işlem hacimleri zayif tabiki bugun pek oyuna girmemek lazım. Ytd
Valla nerde ulursa ulusun, doğruyu söylemiş mi söylemiş. Hilafet isteyenle darbe isteyen arasında milim fark yoktur. Hatta kardeştir bu tipler. Madem silahlı burokrsinin emeklileri konuşmamalı peki silahlı bürokrasinin halihazırda çalışanlarının kuşlu sitede tweet yarışına girmesine ne demeli?
Alman arabasında Koko çekenler bir şekilde gündemden düşürülmeli birilerine göre ama düşmez, unutulmaz 😂
Ayrıca 5 yıl önce Ankara'yı bombalayanlar; sarıklı, hilafetçi, sümüklü pensilvanyalının adamlarıydı. Fikir özgürlüğü yazmışsınız ya hatırlatayım dedim.
uygurların haklarını korumak kimlere kaldı. asdas.
https://www.youtube.com/watch?v=4kXBH21-dxM
Yatırım tavsiyesi değildir.
bu iş en fazla gözaltına alınıp salı verilmektir.(yaşlarından dolayı bazıları ifadeye davet edilmiş)bu işten hapis çıkmaz.bunu onlar da biliyor.bu işin bedeli en fazla savcıya ifade vermektir.en ufak bir bedel onlar için söz konusu değil.
bedel ne zaman mı olur? görevdeyken fikirlerini açıklarsın.terfiyi vs. riske alana ben de helal olsun derim.
.bunu yayımlayanlar mühendisler odası olsa,sorun olmazdı..
mesela görevdeyken veya sonra,YUNAN TEZLERİ için ,AKDENİZ sorunlarımız için 2 kelime edildi mi?
liboş tayfa en son türkiye tabibler birliğinin gerçek vaka sayıları 10 kat dediğinde
vatan haini.. falan ilan etmişlerdi yine.
kafa mermer gibi olunca ne anlatsan boş.
Yer İmleri