Sayfa 715/1000 İlkİlk ... 215615665705713714715716717725765815 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 5,713 - 5,720 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

1. Şerro: 8,15 ne aldırıyor ne sattırıyor.

2. Halktv'de bugun saat 13.30 da, CHP grup toplantisi var.

Bilginiz olsun.

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

Son dakika! Koronavirüs vakalarında yaşanan artış nedeniyle camilerde teravih namazının kılınmasıyla ilgili kararda geri adım atıldı. Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, "Yaptığımız istişareler neticesinde teravih namazını evlerimizde kılmanın uygun olduğuna karar verdik" dedi.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, "Din İşleri Yüksek Kurulumuzun da açıkladığı gibi gerektiğinde oruçluyken aşı olmakta bir sakınca yoktur ve bu durum orucu bozmaz." ifadelerinde bulundu.

4.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Son dakika! Koronavirüs vakalarında yaşanan artış nedeniyle camilerde teravih namazının kılınmasıyla ilgili kararda geri adım atıldı. Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, "Yaptığımız istişareler neticesinde teravih namazını evlerimizde kılmanın uygun olduğuna karar verdik" dedi.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, "Din İşleri Yüksek Kurulumuzun da açıkladığı gibi gerektiğinde oruçluyken aşı olmakta bir sakınca yoktur ve bu durum orucu bozmaz." ifadelerinde bulundu.
    Bu kadar uzun uyursan, bunlari duymazsin.

Bak yeni bilgiler bunlar, teravih namazini evde kil, seccadeni de raki olmayan odaya ser.

Allah kabul etsin..

5. Ayhan Başkanım, artık altınlarıma sarılıp yatıyorum. Bu doları bir cacık yapmadınız ! Başlığı açtığınız da çok ümitliydim. Hiç değilse 10 yapamasanız bile 9 - 69 - 99 gibi şekiller çiziktirirsiniz diye beklemiştim. Siz de Kılıçdaroğlu gibi dolarcıları avutuyorsunuz bu başlıkta !! Ölme eş... yaz gelsin misali. Kılıçdar da muhalifleri avutup duru.

Yatırım tavsiyesi değildir. yatırım yapmak isteyenler , profesyonel kurumlardan yardım almalı.

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    şey böyle kıpır kıpır cilveli
    Cilve olmayan yere gelmem diyorsunuz yani.

7.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Cilve olmayan yere gelmem diyorsunuz yani.
    Yok o daha uyuyor..

Yavaşak : 8,1569

Sayfa 715/1000 İlkİlk ... 215615665705713714715716717725765815 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •