Originally Posted by
Tuzlu
Yazdıklarınız su an aklımda olmadığından alının veya alınmayın gibi bir şey diyemem, hatırlamıyorum çünkü. Ancak her kim bahsettiğim şekilde algı yaratmaya çalışıyorsa, elinde bir tane bile jantsa olmadığı halde gelip burada sözüm ona milleti uyarmaya çalışıyorsa üstüne alınabilir.

Originally Posted by
serden
sizle ilgili değil,yeni alıp satmış fikir beyan etmişsiniz ..kendi adıma lafım elinde olmayanların buraya gelip ahkam kesmeleri.dünde birisi gelip aynısını yapmıştı,gönderilerine bakıyorum alakasız hisselerdeler gelip buraya sanki mesihmiş gibi uyarıcılık yapıyorlar..iyi niyetli bir girişim değil bu..O zaman topik topik dolaşıp her gün onlarca yere ikaz edip durulsun ne alaka?
ben üzerime alınayım mı sevgili dostlar biraz agırca kelimeler bunlar eger bensem özür diler bir daha yazmam ve bu hisseyi 50-70 aralıgında çok soran arkadaşa önermiş ve alıp 450 480 arası çıkmıştım siz benden kısmetlisiniz teşekkürler açık söz için.
şunu da ekleyeyim son 100 lotumu da gk öncesi gün bir şey çıkmaz bu gk dan diye vermiş haber gelince de arkadaşlara hayırlı bol kazanç dilemiştim.
kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline
Yer İmleri