Arama sonucu : 1943 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Fx blıtz trade (dow gold usd bıtcoın)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Geçen gün yegenim "Teyzoş grafiklere bakma. Para kazanmanı istemiyorum. Sadece benimle ilgilen" dedi. Açık ve net.

Bu ölçüyü kaçırdığımı gösteriyor. Dengeli yasamak lazim. O yüzden kendimi çok kaptırmadan ama heyecanimi da kaybetmeden devam edicem.

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Geçen gün yegenim "Teyzoş grafiklere bakma. Para kazanmanı istemiyorum. Sadece benimle ilgilen" dedi. Açık ve net.

Bu ölçüyü kaçırdığımı gösteriyor. Dengeli yasamak lazim. O yüzden kendimi çok kaptırmadan ama heyecanimi da kaybetmeden devam edicem.
    Sayın Dore, Allah aşkına nasıl para kazandınız ki çocuk böyle feryat figan olmuş. Töbe estagfirullah

Günaydın Herkese,

Güzel bir hafta olur inşallah. Her zamanki gibi yapmam gereken bir işi son dakikaya bıraktım. Yumurta dayanınca iş yapmak iyice adetim oldu. Şükürler olsun ki hallettim geciktirmeden.

XAUUSD 'de alım yapmaya hazırlanıyorum, o yönde mevzilendim. Teyit gelmesini bekliyorum.

Saygılar
    DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by selym Yazıyı Oku

XAUUSD 'de alım yapmaya hazırlanıyorum, o yönde mevzilendim. Teyit gelmesini bekliyorum.
    Alım yönünde trende katıldım.

15-19 saatleri arasında yine Boğaların baskın olduğu saatler yaşayacağımızı varsayıyorum.

Diğer taraftan Regression Channel 'da da fiyat tam olası dönüş bölgesinde.

Hedef: 1754 (En iyi ihtimalle 1757)

Saygılar

Alıntı Originally Posted by selym Yazıyı Oku
    Alım yönünde trende katıldım.

15-19 saatleri arasında yine Boğaların baskın olduğu saatler yaşayacağımızı varsayıyorum.

Diğer taraftan Regression Channel 'da da fiyat tam olası dönüş bölgesinde.

Hedef: 1754 (En iyi ihtimalle 1757)

Saygılar

Ters yöndeyiz yine
    1748 hedefli bir lot alim 1736 hedefli sembolik satışlarım var. Buyuk sinyali beklerken takılıyorum.

https://hizliresim.com/q1d06c

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    Ters yöndeyiz yine
    1748 hedefli bir lot alim 1736 hedefli sembolik satışlarım var. Buyuk sinyali beklerken takılıyorum.

Piyasa yapıcılar hep benim gibi küçüklerin tersine işlem açarmış

Sağlıkla ilgili yazınızı okudum siz silene kadar, acaba başka birinin yazdığını mı okudum...sigarayla ilgili şeyler yazan sizdiniz dimi?

Geçmiş olsun. Valla sağlık en önemlisi. Hayat gerçekten eğlenmeye değer, sağlıksız olup hareket kısıtlamanın alemi yok.

Sigarayı da bırakın - yarın bırakırım falan demeden, hemen şıp diye bırakın.

Bizim evde çocukluğumdan beri ne annem ne babam ne alkol ne sigara kullanmadı. Ondan belki de bu rahat rahat konuşmam. Hiç canım çekmiyor/çekmedi. Sonucunu gözlerimle görüyorum.

Modern hayat hepimizi evde, kapalı ortamda makineler önünde oturmaya teşvik ediyor. Eğlenme anlayışımız da benzer. Bu defa dışarıdaki kapalı mekanlara gidiyoruz. Ben yazları çay yapıp parka falan gitme adetimi ısrarla devam ettiriyorum. Hele bir yaz gelse

Özet:
    1- Sigarayı Bırakın
    2- Altına kapılmanız açıkçası hoşuma gidiyor Atraksiyon dolu bir parite

Selamlar

Ters yöndeyiz yine

Ben kapattım short pozisyonlarımi. Artik sonuc yapiştırmıyorum sadece pozisyon yapistiricam.

1 lot 1738 kisa ve 1 lot 1742 maliyetli uzun pozisyonum var.

Kisa hedefim 1721 uzun hedefim 1748.

Artik sira sizin pozisyonlarin karla kapanmasına. Bence her ikimiz de kazanicaz bugun

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    Ben kapattım short pozisyonlarımi. Artik sonuc yapiştırmıyorum sadece pozisyon yapistiricam.

1 lot 1738 kisa ve 1 lot 1742 maliyetli uzun pozisyonum var.

Kisa hedefim 1721 uzun hedefim 1748.

Artik sira sizin pozisyonlarin karla kapanmasına. Bence her ikimiz de kazanicaz bugun
    Şimdi sizin yazdığınızı görünce bi bakayım dedim - SL olmak üzereyim. Vay anasını...

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •