Geçen gün yegenim "Teyzoş grafiklere bakma. Para kazanmanı istemiyorum. Sadece benimle ilgilen" dedi. Açık ve net.
Bu ölçüyü kaçırdığımı gösteriyor. Dengeli yasamak lazim. O yüzden kendimi çok kaptırmadan ama heyecanimi da kaybetmeden devam edicem.
Geçen gün yegenim "Teyzoş grafiklere bakma. Para kazanmanı istemiyorum. Sadece benimle ilgilen" dedi. Açık ve net.
Bu ölçüyü kaçırdığımı gösteriyor. Dengeli yasamak lazim. O yüzden kendimi çok kaptırmadan ama heyecanimi da kaybetmeden devam edicem.
Sayın Dore, Allah aşkına nasıl para kazandınız ki çocuk böyle feryat figan olmuş. Töbe estagfirullah
Günaydın Herkese,
Güzel bir hafta olur inşallah. Her zamanki gibi yapmam gereken bir işi son dakikaya bıraktım. Yumurta dayanınca iş yapmak iyice adetim oldu. Şükürler olsun ki hallettim geciktirmeden.
XAUUSD 'de alım yapmaya hazırlanıyorum, o yönde mevzilendim. Teyit gelmesini bekliyorum.
Saygılar
DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız
Ters yöndeyiz yine
1748 hedefli bir lot alim 1736 hedefli sembolik satışlarım var. Buyuk sinyali beklerken takılıyorum.
https://hizliresim.com/q1d06c
Piyasa yapıcılar hep benim gibi küçüklerin tersine işlem açarmış
Sağlıkla ilgili yazınızı okudum siz silene kadar, acaba başka birinin yazdığını mı okudum...sigarayla ilgili şeyler yazan sizdiniz dimi?
Geçmiş olsun. Valla sağlık en önemlisi. Hayat gerçekten eğlenmeye değer, sağlıksız olup hareket kısıtlamanın alemi yok.
Sigarayı da bırakın - yarın bırakırım falan demeden, hemen şıp diye bırakın.
Bizim evde çocukluğumdan beri ne annem ne babam ne alkol ne sigara kullanmadı. Ondan belki de bu rahat rahat konuşmam. Hiç canım çekmiyor/çekmedi. Sonucunu gözlerimle görüyorum.
Modern hayat hepimizi evde, kapalı ortamda makineler önünde oturmaya teşvik ediyor. Eğlenme anlayışımız da benzer. Bu defa dışarıdaki kapalı mekanlara gidiyoruz. Ben yazları çay yapıp parka falan gitme adetimi ısrarla devam ettiriyorum. Hele bir yaz gelse
Özet:
1- Sigarayı Bırakın
2- Altına kapılmanız açıkçası hoşuma gidiyorAtraksiyon dolu bir parite
Selamlar
Ben kapattım short pozisyonlarımi.Artik sonuc yapiştırmıyorum sadece pozisyon yapistiricam.
1 lot 1738 kisa ve 1 lot 1742 maliyetli uzun pozisyonum var.
Kisa hedefim 1721 uzun hedefim 1748.
Artik sira sizin pozisyonlarin karla kapanmasına. Bence her ikimiz de kazanicaz bugun![]()
Yer İmleri