Erdoğan : Hafta içi akşam 19 ‘da sokağa çıkma başlayacak
Erdoğan : Kamuda esnek mesai uygulanacak ve mesai 16’da bitecek
Erdoğan : Hafta içi akşam 19 ‘da sokağa çıkma başlayacak
Erdoğan : Kamuda esnek mesai uygulanacak ve mesai 16’da bitecek
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoğan: "Sokağa çıkma saatlerinde zorunlu haller dışında şehirler arası seyahatlere izin verilmeyecektir."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoğan : Restaurant , kafe ve kıraathaneler bayram sonuna kadar kapalı olacaklar
Erdoğan : Tüm bu kararlar yarından itibaren uygulanmaya başlanacak
Erdoğan : Bu gece saatlerinde alınan kararların uygulanmasıyla ilgili içişleri bakanlığı bir genelge yayınlayacak .
3-9 nisan arası illere göre haftalık vaka sayısı ( 100 bin kişide )
![]()
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Yer İmleri