Alıntı Originally Posted by 4N1K1H Yazıyı Oku
Ben bir daha okudum ama me demek istediğinizi anlamadım Sn Chill. Nasıl bir fark?

Sn. 4N1K1H,

Ben burada çok önemli bir detay yakaladığımı düşünüyorum. Daha önceki yıllardaki Genel Kurul ilanlarında hep "karın kullanımından" bahsederken bu sene "karın dağıtımından" bahsediliyor. Aşağıya son yılı ve önceki yıllardaki duyuruları ekledim. 2018 öncesi de aynı şekilde. Ne dersiniz fazla mı iyimserim?

Son dönemde apar topar sermaye tavanının uzatılması da bir ipucu. Benim kendi hayal dünyamda bir bedelsiz beklentim var. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Genel Kurul 2021 Ajanda Madde 12- Yönetim Kurulu'nun 2020 yılı kar dağıtımına ilişkin önerisinin görüşülmesi ve onaylanması,

Genel Kurul 2020 Ajanda Madde 7- 2019 yılı faaliyet kârının kullanım şekli, dağıtım miktarı, şekli ve tarihi hakkındaki Yönetim Kurulu önerisinin görüşülmesi ve karara bağlanması

Genel Kurul 2019 Ajanda Madde 7- 2018 yılı faaliyet kârının kullanım şekli, dağıtım miktarı, şekli ve tarihi hakkındaki Yönetim Kurulu önerisinin görüşülmesi ve karara bağlanması