Originally Posted by Foçabeyi İnsanın oynak beyi gibi öğretmeni olunca bilecek tabi! Oynak beyim bilginlerin bilginidir. Bi Webster kolay yetişmiyor! Ortağım geliyor musun Kadifeye
Originally Posted by Fuat Soylu Ortağım geliyor musun Kadifeye Ortak kötü açtı piyasa. Biraz korku var satış var gibi. Biraz izleme moduna geçeceğim.
neyin korku satışı bu hiç anlamadım valla borsa rezil durumda ya
Originally Posted by Fuat Soylu Ortağım geliyor musun Kadifeye Gelmesin mk kagidina rezillige bak
KAP'a devre kesiciler düşmüyor mu yoksa bende mi sıkıntı var?
Originally Posted by Fuat Soylu neyin korku satışı bu hiç anlamadım valla borsa rezil durumda ya Ya fuatim ne korkusu ac gozunu Duzen yapanci degil. Mk biktirdilar valla Ne isin var bistte At parayi nasdaka yaslan arkana
Originally Posted by Webster Ya fuatim ne korkusu ac gozunu Duzen yapanci degil. Mk biktirdilar valla Ne isin var bistte At parayi nasdaka yaslan arkana En azından kafamız rahat olur üstadım. Eğer bu iki hafta ilerleme olmazsa ki olacak gibi durmuyor ben zararına kol bacak ne varsa keseceğim.
üstadım şunu bir inceler misiniz? Gelin kalp gözünüzle ABD borsalarına girelim. https://www.getmidas.com/
Forum Rules
Yer İmleri