Hangi kademeye yazarsan yaz gördüğü anda hop atlayıp alıyor.
Bu Batık Endekste bile durmuyor.
Batan geminin malları diye topluyor...
Hangi kademeye yazarsan yaz gördüğü anda hop atlayıp alıyor.
Bu Batık Endekste bile durmuyor.
Batan geminin malları diye topluyor...
AĞAÇ İSTEYEN TOHUM EKER....
Sarı kızım bugün seni çokmu dövdüler
ytd deli saçmasıdır
Bu piyasada dayak yemeyen mi kaldıtekniği bozulmayan hisse kalmadı neredeyse, sarıkızımızın kuyruğu dik sayılır. Yeter ki siz kendinize dikkat edin, piyasada çok fena sopa var. Ben iki gündür günlük zarar rekorlarımı tazeliyorum
bu piyasada kazanmakta var kaybetmekte, Bu yıl yaptığım karların yarısından fazlası gitti, Bir hisse ile fena inatlaşıyorum, sağlam dedik, piyasaya göre pirimsiz dedik, büyüme potansiyeli yüksek dedik, F/K sı ve PD/DD si uygun dedik, en önde düşüyor
bir strateji uyguluyorum da bakalım sonum ne olacak. Elimde en sağlam kalan hisse sarıkız gerisi delik teşik oldu
Yine de yüzdürmeye çalışıyoruz gemimizi
İlk 3 aylık kar beklentisi ne kadar acaba bu hissenin? 2020 son iki çeyrek 100 er mly üzerinde gelmiş ve çok güzel bir performans göstermiş. En azından bu duruma bakarak 100 mly üzeri kar yeterli midir? Bilen hocalarımız varsa yorumlayabilir mi?
meizu X8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben 90 ile 120 arası bir kar rakamı bekliyorum. Bu rakamın ne kadar fiyatlandığını ise kestirmek zor. Hisse fiyatı için birşey söylemek istemem fakat, ilk 3 aylık ve 2. 3 aylık bilançonun f/k yi oldukça düşürecek şekilde geleceğini ve f/k düştükçe hissede yükseliş eğiliminin artacağını düşünüyorum.
Yer İmleri