Ne ile ilgili üstad, tuzcu ve şeker yatırım la mıSNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne ile ilgili üstad, tuzcu ve şeker yatırım la mıSNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın akşam vesbe bilançosu bize ışık olacaktır inşallah, hammadde etkisinin zayıf etkilemesini bekliyorum, inşallah yanılmam ve ordan gelecek ekstra bir haberle ivme alırız, f/k 5 e dayanmış 6 lira temettü bu rakam gerçekten komik olmaya başladı
Bilanço ne zaman gelecek,
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
farkındayım zarardayız bir çoğumuz ve sinirler yıpranıyor
zaten şahsen şirketin gelişimine yatırım yaptım. sahibi yada speği düşünmüyorum ama sorun şu ki vestel aldığımız tarihte ne alırsak alalım zaten zarar yazacaktı borsa zirvede idi ve çoğu kağıtta tarihi zirvelerinde idi bankalar ve uyuz eşek kağıtlar hariç
yani zaten ne alsak zarar yazardı sorun kişisel olarak bende bizde doğru alım yeri seçemedik şimdi buradan alsak zarar yazar mıydı evet yazabilirdi ama 1 günde geri gelirdi.
bende şuna bakıyorum bu saatten sonra toparlanma olunca en hızlı hangi hisse gider diyorum, bilanço gelecek güveniyorum, temettü bu hafta yada en geç gelecek hafta belirlenecek tarihleri, 2023 e kadar beyaz tarafında %52 kapasite artış yatırımı 160 milyon euro sanırım yatırım olacak, ihracatta inanılmaz artış var satışlar dolar euro kur zaten yüksek , ilk çeyrek için beklentim yüksek karlılık
tüm bunları düşününce buradan çıkıp zararı dengeleyeceğim başka hisse de göremiyorum.
kişisel olarak nereye kadar giderse aşağı yukarı satmayı da düşünmüyorum
üstadların dediği gibi hiç bir mal sonsuza kadar düşmez ve sonsuza kadar yükselmez
Yer İmleri