Sayfa 926/1000 İlkİlk ... 426826876916924925926927928936976 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 7,401 - 7,408 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    seyahat yasağı ibaresi tamamen sitenin sallaması
    olay seyahat tavsiyesi, kararın üstünde yazıyor zaten travel advisory diye..
    Bayram değil seyran değil, eniştem beni niye öptü.????
    Zamanlama manidar.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

2. Ons altın gidecekse, US10Y ile senkronizasyon gerekli yani 1.450 lere bir düşüş gelmeli. Şu an US10Y düşmeyecek gibi duruyor, tabi güncel ihalelere de bakmak lazım onları es geçtik.

Hülasa, US10Y daha da düşmeyecekse, ons altın tehlike sınırlarında olabilir, şu olacak bu olacak demek anlamsız, tahviller takip edilmeli. Şu andan itibaren 1805 lere kadar tehlikeli bölge, YTD

US10Y' de dalganın ilk kısmı muamma, o yüzden şablon net değil, 1.450 lere kadar sarkmalı diyor, dinamiği farklı tabi %23.6 ya sarkıp bitirmiş de olabilir düzeltmeyi. Takip edilecek yapılacak bir şey yok şu an..YTD

3.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Bak tınaz bu forumda her konuda üst düzeyde bilgisi olan pek çok forumdas var.siyaset ayrı konu ama diğer bilgiye dayanan konularda boş yazılar olursa burdaki işi bilen forumdaslar hemen onun bilgisizliğini ortaya koyarlar.o yüzden ben bu topikte çok iyi bilmediğim konularda yazmamaya çok özen gösteririm.her konuda yazıyorsun demen aslında bana övgü.bu forumda bırak her konuyu bir kaç konuda bile yazabilmek başarıdır.yazilarima dikkat etsen aslında pek çok konuya hic bulaşmadığımi hemen farkedersin.genelde tıbbi konularda mesleğim bilindiği için soru soranlar olursa elimden geldiğince yazıyorum.finans konusunda ise ne öğrendiysem allah razı olsun hissenetteki işi bilen arkadaşlardan ogrendim.ekonomik durumlar hepimizi ayrica finansçı yaptı.seni sınır ediyorsam bana atfen yazma.beni engelle.ama en önemlisi hakaret etme.
    Gecende de yazdim, ben sana atfen asla yazmadim.

Benim bir yazimdan, cimbizla cikardin, beni kastediyorsun dedin.

Guneysu sahit, hatta kurallari hatirlatti.

Gec bunlari.

Arkadaslarin dedigi gibi birbirimizi kirmaya degmez.

Bence de değmez.neticede aynı safta olması gereken insanlarız. Bu arada hanıma sorayim bakalım benden memnun mu.madem sabır falan dedin ne olur ne olmaz ağzını yoklamakta fayda var.

5.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Bayram değil seyran değil, eniştem beni niye öptü.????
    Zamanlama manidar.!!!
    amerika'dan türkiye'ye dönerken kaç kere duymuşumdur bu uyarıyı
    hava alanında gişe yetkilisi, biliyor musunuz türkiye'nin g.doğusunda terör olayları var ona göre seyahatinizi planlayın
    bu uyarıyı 20 yıl önce de yaparlardı şimdi de zaman zaman yapıyorlar..

Az önce bir haber aldım.
    Bir kaç gün önce emekli olduğum kurumun emektarlarından bir ağabeyimiz canına kıymış.
    Sebep?
    Atanamayan öğretmen adayı bir evladı vardı.
    Uzunca bekleyiş, işsizlik, umutsuzluk. Bir yıl önce intihar etti.
    Bir yıl dayanabildi demek ki baba.
    Bizler de burada, armudun sapı/ üzümün çöpü, o onu dedi bu bunu dedi, ...

Iste asıl gündem bu.bu olay yarın her yerde gündem olmalı.ama hepimiz biliyoruz ki olmayacak.

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    ABD’den Türkiye’ye seyahat yasağı

ABD Dışişleri Bakanlığı, vatandaşlarına Türkiye’ye seyahat etmemeleri konusunda uyarıda bulundu. Bakanlık uyarısına gerekçe olarak, artan vakaları ve 'terörizm ile gözaltı riskini’ gösterdi.
    https://www.karar.com/abdden-turkiye...yasagi-1613721
    Gözaltı riski.!!!!!
    Çok ağır suçlama.!!!
    Bakacağız???
    Beştepe sarayındaki zat!!
    ABD ye resmî protesto notası verebilmek mi?
    ABD deki büyük elçiyi geri çağıracak mı??
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 926/1000 İlkİlk ... 426826876916924925926927928936976 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •