Sayfa 550/773 İlkİlk ... 50450500540548549550551552560600650 ... SonSon
Arama sonucu : 6179 madde; 4,393 - 4,400 arası.

Konu: VESTL - Vestel

1.  Alıntı Originally Posted by KMO Yazıyı Oku
    Biraz alakasiz olacak ama bilenler varsa yardimci olursa sevinirim

Kapanis zamaninda fazladan 30 liradan yanlislikla 300bin liralik vestel aldim. Karanlik odaya girdiginde hatami farkettim ama elden cikartamadim.

Kredili islem olarak aldigim hisseyi pazartesi gun icerisinde satsam 600 liralik faiz oderim diye hesapladim ama kredili islemlere cok uzagim. Sizce ne olur bana faiz maliyeti? Pazartesi illaki yatirim danismanindan nihai tutari ogrenicem ama yaklasik degerini soyleyebilirseniz en azindan geceleri rahat uyurum. Araci kurum isyatirim
    Ne güzel usta yanlışlıkla 2600 lira kazanmışsın 600 komisyon versen temiz 2000 lira 1 aylık asgari ücret
    İnşallah pazartesi de yüksek açar daha da çok kazanırsın

2.  Alıntı Originally Posted by KMO Yazıyı Oku
    Biraz alakasiz olacak ama bilenler varsa yardimci olursa sevinirim

Kapanis zamaninda fazladan 30 liradan yanlislikla 300bin liralik vestel aldim. Karanlik odaya girdiginde hatami farkettim ama elden cikartamadim.

Kredili islem olarak aldigim hisseyi pazartesi gun icerisinde satsam 600 liralik faiz oderim diye hesapladim ama kredili islemlere cok uzagim. Sizce ne olur bana faiz maliyeti? Pazartesi illaki yatirim danismanindan nihai tutari ogrenicem ama yaklasik degerini soyleyebilirseniz en azindan geceleri rahat uyurum. Araci kurum isyatirim
    Temerrüte düştüysen daha fazla ödersin.Temerrüt değil de kredi sözleşmen varsa fazla bir şey tutmaz.Zaten bir gecelik kredi.
    O iyi insanlar o güzel atlarına binip gittiler...

3.  Alıntı Originally Posted by cow_boz Yazıyı Oku
    Biz niye hisseye para yatırıyoruz? Şirket yatırım yapsın büyüsün gelişsin kar etsin diye.
    Hisse alarak sıfır faizli kredi veriyoruz.
    Peki bizim bu işten çıkarımız ne? Ya hisse fiyatı artacak ya da temettü verecek.
    Patron ile biz bir miyiz kardeşim?
    Patron gibi ben de şirketin içsel bilgilerine ulaşsam 36'dan satarım 29'dan alırım. Oh ne ala.
    Hala burada patronu savunanları görünce üzülüyorum.
    Bizim aldığımız hissenin parasından şirketin kasasına giren bişey yok. Halka arz veya bedelliyi kast ediyorsanız haklısınız.

4. Üstadım aciklama yapacaktın dün ama bugün yapabilir misin
     Alıntı Originally Posted by cow_boz Yazıyı Oku
    O sızlananlardan birisi de bendim.
    Buyur söylemek istediklerini dinliyorum.
    36.50'dan mal çakan ya da genel kurulda temettü tarihini belirlemeyen patrona da bir lafın olacak mı?
    SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Cumleten tesekkurler,
    Umarim 3 haftadir devam eden dusus trendine son vermistir de bir de olmayan paranin zararini karsilamak durumunda kalmam

6.  Alıntı Originally Posted by coletta Yazıyı Oku
    Üstadım aciklama yapacaktın dün ama bugün yapabilir misin

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Üstadım evet açıklama yapacağım.
    Ama öncelikle yatırımcı ilişkilerinden sorularıma cevap almam gerekli.
    Maalesef sorularıma ya hiç cevap vermiyorlar ya da eksik cevap veriyorlar.
    Tuzluğu da patronu da burada detaylı detaylı yazacağım.
    Sadece sorularıma net cevaplar alayım ki sonra yanlış şeyler yazmayalım.

7.  Alıntı Originally Posted by cow_boz Yazıyı Oku
    Biz niye hisseye para yatırıyoruz? Şirket yatırım yapsın büyüsün gelişsin kar etsin diye.
    Hisse alarak sıfır faizli kredi veriyoruz.
    Peki bizim bu işten çıkarımız ne? Ya hisse fiyatı artacak ya da temettü verecek.
    Patron ile biz bir miyiz kardeşim?
    Patron gibi ben de şirketin içsel bilgilerine ulaşsam 36'dan satarım 29'dan alırım. Oh ne ala.
    Hala burada patronu savunanları görünce üzülüyorum.
    patronu savunmuyorum tam da sizin degindiğiniz içsel bilgiden bahsediyorum. sise, isctr, ve glyho hatta nthol yaklaşık 1,5 yıldır aralıklarla sürekli geri alım yapıyorlar. Hele nthol neredyse piyasadaki hisselerin yarısından fazlasını geri aldı. bakın nthol düşüş trendini kırdı ve koptu. illaki bir yerden patron satış haberi düşecek. işte ordan da siz de satın demek istedim

8. Vesbe bilanço geldi vestel niye gelmedi.

Sayfa 550/773 İlkİlk ... 50450500540548549550551552560600650 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •