Originally Posted by
fenerLEE
Bekleyın goreceksınız bu fıatları bır gun soyle telafuz edecegız .Vaybe bır zamanlar 50.00 lardaydı dıye.YTD
Rakam verıp kımsenın kafasını karıstırmak ıstemıyorum.Bende 250 lot var.Pazartesı dahada artabılır lot sayım.
Kront Nısan ayı bılemedın Mayıs ayının flas hısselerınden bırı olabılır YTD

Originally Posted by
ysf49
Haftalık takasta teb 29500 daha almış.toplamda 740000 olmuş.eğer bu kadar malın turşusunu kurmayacaksa ne yapacak acaba.yoksa onlarda bizim gibi uzun vadecimi?.ayrıca kront 26 tl de yaptığı gibi 4 aylık bıktırna bezdirme silkelememi yapıyorlar.ilk çeyrek bilanco iyi gelirse bu kadar çok beklentiye ivme kazandırabilir.birde thodexin arnavutluğa kaçan patronu geçen sene siber saldırıya uğradıklarıni bu siber saldıri sonucunda 25 ila 30 milyon tl zarara uğradıklarıni ve bu zararı müşterilerine yansıtmadıklarıni söyledi.Anlamakta zorluk çekiyorum şirketler siber saldırilardan bu kadar zarar etmeyi neden göze alıyorlar.halbuki çok basit bir yöntemi var.çare kront ile anlaşmak.Valla bizde nasıl uzun vadeciysek artık krontu sahiplendik birde bedavadan siber güvenliğin önemini anlatiyoruz.herkese iyi iftarlar bol kazançlar.ytd.
Teb ne yapacagını bekleyıp gorecegız.Sabreden meyvelerı toplar .Ayrıca dedıgım gıbı lıt sayımı artırıyorum
Söyledıklerım Benı Baglar Kesınlıkle Yatırım Tavsıyesı Degıldır.
Yer İmleri