Sayfa 369/1044 İlkİlk ... 269319359367368369370371379419469869 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 2,945 - 2,952 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku

Bayram günü Habertürk te İstanbul B.B başkanı Ekrem İMAMOĞLU ekranı çıkmış

Hadi bakalım burdan yakalım. Hazırlıklar başladı herhalde. Üzgünüm ama benim önceki senaryoyu uygulamaya geçtiler.

MESAJIN YAZILDIĞI TARİH 07-02-2021

Arada "Kanalı neden istemediğimi Cumhurbaşkanına anlatmak için randevu istiyorum vermiyor" diye halka şikayet ediyor.

Birazını izleme imkanım oldu...

Orada dikkatimi çeken, kendisi bahsetmedi ama Metro hatlarını gösterirken elindeki çizimlerden birisi "Kanal Güzergahı Metro Hattı" yazıyor diye okudum... Nedense onu atladı...

Sanıyorum çoktan Metro hattı çalışmaları bile başlamış...

Sadece, "kazmayı vurduk" demek kalmış... Bu defa herhalde önce alt/üst yapılar yapılacak, sonra kanal açılacak. Bu yapıların bir kısmı tamamlanmış olabilir belki de...

Biz her şeyi en son öğreniyoruz, bu hep böyle oluyor...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,056
    Metro hattı sessiz ve derinden devam ediyor. Birtanesi Ataköy-Yenibosna -Mahmutbey-İkitelli hattı devamında yeni havaalanına giden güzergahın başlangıcına yakınım. Çok seri çalışıyorlar, trafik biraz sorun oluyor ama o kadar çatlak su kaçırmaz. Hatta aramızda kalsın bu hattın başladığı yerde KUYAS ın hem arazisi hemde kendi kuyumcukent avm si var. Arsanın defter değeri biraz düşük ama.neyse karıştırmayalım kafaları. .
    Evet güzergahlar aslında çok önceden planladı hatta birçoğunun projesi onaylandı ve inşaata başladı. İBB başkanı bunların 2022 ye yetişmesi için çalışıyor. Seçim öncesi bakın ben yaptım demek için. Oysa bütün İstanbul halkı biliyor ki bu projeler daha önce planlandı. Rota eski havaalanından yeni havaalanına kadar giden TEM bağlantı yolu devamında Halkalı ve Başakşehir yanından geçiyor İSTOÇ toptancılara paralel gidiyor. Yol üzerinde bizim OYAKC nin bir tane de beton santrali var. Bazen geçerken bakıyorum. Arı kovanı gibi içerisi, Beton mikserleri sırada bekliyor. Bir çok firmaya da taşeron iş yapıyor. hatta geçen nuh çimento logolu mikserler buradan yükleme yapıyordu. Şaşırmıştım.

Fikir vermesi açısından rotalar ve güzergahlar. Ayrıca Kanal İstanbul hakkındaki en net çalışma

https://www.google.com/maps/d/u/0/viewer?mid=1RpvGT2egdOLacmBoTqFFvV7**5AAF8Af&ll=41 .07289172206143%2C28.839800282780406&z=13[/U]
    Son düzenleme : selimtogrul; 23-04-2021 saat: 15:51.
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Hayırlı Günler...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir hafta sonu olmasını dilerim...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,056
    Selamlar üstadım.
    Hayırdır inşAlllah kimsede çıt yok. Millet orucu uykuya tutturuyor herhalde. Eeyyyy ahali. Nerdesiniz

Selamlar üstadım.
    Hayırdır inşAlllah kimsede çıt yok. Millet orucu uykuya tutturuyor herhalde. Eeyyyy ahali. Nerdesiniz
    Aleyküm Selam Selim...

Ortam çok sessiz...

Akşama belki gelen olur diyeceğim ama genelde sâkin geçiyor günler...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,056
    Valla ne diyeyim. açıkçası bende sıkılmaya başladım. Bazen düşünüyorum beyaz atlı yı alıp yanıma gidip koçari nin başlığını basayım diyorum. Kızdırayım. sonra düşünüyorum, zaten onun başında yeteri kadar derdi var. vazgeçiyorum. Bu yatırımcılık çok sıkıcı..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,056
    ....
    .....

Fikir vermesi açısından rotalar ve güzergahlar. Ayrıca Kanal İstanbul hakkındaki en net çalışma

https://www.google.com/maps/d/u/0/viewer?mid=1RpvGT2egdOLacmBoTqFFvV7**5AAF8Af&ll=41 .07289172206143%2C28.839800282780406&z=13[/U]
    link çalışmamış

8. Hayırlı günler arkadaşlar

Piyasada heyecan yok T/A ve ben zaten beklemedeyiz, malum hem ramazan, vakit geçirmek için yavaş yavaş evi boyuyorum bende.
    Hayırlı iftarlar.

Sayfa 369/1044 İlkİlk ... 269319359367368369370371379419469869 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •