Ucuz ama alıcı yok...
Ucuz ama alıcı yok...
...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...
...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...
bu arada 2021 ilk çeyrek bilançoları yakında açıklanabilir...2020 1. çeyrekte 5.5m. zarar açıklanmış ve yıl sonuna doğru toparlanmıştır bilanço...bu yılda 12 haftalık raporları incelediğimde 4m. civarı 1. çeyrek zararı açıklama ihtimali gözleniyor...bunu 1.hafta aktif varlıkla 12. hafta aktif varlık karşılaştırması yapılarak takip edilebilir...
2021-1.hafta
2021-12.hafta
![]()
bu arada bir düzeltme yapmak istiyorum. daha önce 1.ve12. hafta aktif değer verilerine göre kar zarar beklentisini anlamaya çalışmıştım. fakat 52.ve13. hafta raporları da dikkate alınıyor olabilir...bu bağlamda bakacak olursak 52. hafta ve 13. hafta aktif değer karşılaştırmasında mtryo ilk çeyrek te 500bin tl. kar ededebilir !!! bu iki veriden son paylaştığım yani kar eden veri daha mantıklı geldi. net bilgim yok bu konuda bilgisi olan düzeltsin lütfen...
52.hafta
13.hafta
![]()
Son düzenleme : illim; 26-04-2021 saat: 08:58.
arkadaşlar yatırım ortaklıklarında çeyrek bilançolar hesaplanırken haftalık raporlarda neyi baz alacağız benim kafam biraz karıştı...ben örnegin ilk çeyrek bilanconun olası durumuna bakmak için 1. hafta net aktif ile 12. hafta net aktif arasındaki farktan yola çıkmıştım fakat bir arkadaş önceki yılın 52. hafta verisi ile yeni yılın 13 hafta verisini baz almalıyız dedi ve bu konuda netleşemedim...sorun şu ki ilk olasılığa göre zarar 2. olasılığa göre kar çıkıyor...
net bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim...
Yer İmleri