Sayfa 23/1002 İlkİlk ... 1321222324253373123523 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 177 - 184 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1. İşte olay bu... tam bir yıl önce ''aşıyı bulduk'' haberleri çıkıyordu şimdi Rusya'nın taseronlugunu yapacağız aynı otomobilde parça birleştirir gibi neye seviniyoruz görün ey ahali ne oldu asi hani nerde yerli asi işte sizler böyle şeylere sevinecek hale gelirseniz zaten bitmisiz demektir. Kutlayın bakalım kutlayin bakalım devriminizi liyakata önem vermeyen her ülke anca böyle devrimlere mahkumdur.

Alıntı Originally Posted by temelreisim Yazıyı Oku
    SON DAKİKA

Son dakika...
    Kovid-19 aşısı Sputnik V’nin

Türkiye’de üretimi için anlaşma sağlandı

https://www.hurriyet.com.tr/amp/duny...landi-41797141

-///

Dengeleri değiştirecek bir olay bu

Hem ülkemiz hem de İlaç ve bio şirketlerimiz için devrim gibi bir adım..

Aşı işinde bu teknolojiyi ve üretimi almamız ülkemiz için de büyük başarı..

Çin aşısı , Biontech aşısı
    Ve Rus aşısı dünyada yapılan en çok
    3 aşı çünkü

Gelecek: Su, tarım, ilaç/aşı, iklim değişikşliği üzerinde şekillenecek
    https://tr.sputniknews.com/rusya/202...anlasma-yapti/

Adam diyorki 60 farklı ülkede üretim dağıtım anlaşması yaptık onlardan biride TR de ki ilaç şirketi...Öyle özel bir durum yok yani....

8.32 den bir miktar satış yaptım beklentim 20 lere hatta az bişey altına gelmesi yönündeydi ama müsade etmeyecekler gibi
    bir halt olacağı yok.

4. Bu kadar kötü haber sonrası ilk gün bu kadar gevşiyor olması, Doların bu yıl hiçbir yere gidemeyeceği konusundan güçlü bir işaret olabilir mi?

Bu yıl içinde 7,50 civarı, mayıs ayı içinde 7xx kişisel beklentim var.

Şahsen bu kadar gevşemesi işeme gelmiyor. Keşke 8 civarında 3-5 sene süründürse...Zira dolar gevşedikçe faiz düşeceği ve 2022 de beton için ucuz kredi beklentim olduğundan şişmiş olan emlak fiyatlarının daha da artmasına neden olabilir.

O vakit bizim yüzde 20 mevduattan elde edeceğimiz SATIN ALMA GÜCÜ anlamında anlamsızlaşacak.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

5. Gevşeme falan değil bu, bariz akbaba fon hareketi borsa tarafına bak %2 sürecek ne oldu borsayı?...Sürekli 8.30 altına atmaya çalışıyor aynı anda borsa hareketi de var ...40 defa yaptılar şu hareketi artık ezberledik...Hala bu hareketlerde realite arayan kişiler var.

gelmiş gene 1 nolu karikatüre yakışan tiplerden biri
    bir halt olacağı yok.

7. Azıcık piyasa izleyen bu fonunda hep aynı akbaba fon olduğunu çözer. Kötü açılış beklendiği gün sabahtan Benjamin'i yukarı sürüyor saat 11 i bekliyor , borsaya ya eksi ya yatay açıyor, sonra başlıyor Benjamin'i vermeye. Benjamin'i gün içinde en sağlam dirence dayıyor orda biraz işlem çekiyor ,aşağı yukarı yapıyor ,borsayı kendince akşam en tepeden veya yakınından kapatıyor akşam piyasalar kapandığında belirlediği direncin altına salıyor Benjamin'i. 40 defa yaptılar.Benimkisi tahmin bakalım bu seferde böyle olacak mı...

Bunlar benim kafamdaki senaryolar deli aforizmaları dikkate almayın yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    8.32 den bir miktar satış yaptım beklentim 20 lere hatta az bişey altına gelmesi yönündeydi ama müsade etmeyecekler gibi
    Hangi karikatürdü o "Geldi yine, tipini sittigim" diyen mi?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 23/1002 İlkİlk ... 1321222324253373123523 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •