Sayfa 361/531 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461 ... SonSon
Arama sonucu : 4247 madde; 2,881 - 2,888 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - II

Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    Altın rezerviimiz 120 tondan 720 ton çıkmış mış
    yok canım yalan söylüyorlardır, battı memleket!
    onların 128 milyar doların herhangi bir finansal'a çevirilebileceğini kafaları basmıyor
    basanlarıda söyleyemiyor
    ilhan kesici gibileri.
    boşversene toprağım batmış ülke görmüyomusun. yerliside yabacısıda güvenmiyormuş ekonomiye. sen ihracatta rekor kırsan ne olur,MB de altının 1000 tona çıksa ne yazar,civatasını bile dışarıdan aldığımız savunma sanayiinin ihracat rakamları 20 misline çıksa ne olur. yabancılar güvenmiyorsa herşey yanlıştır. ABD denilen mixer ermeni tasarısını kabul edince bayram havası estirdiler borsa daha totoyu toparlayamaz diye. kimsenin umurunda bile olmadı. İstedikleri kadar karalasınlar zehir saçsınlar bize inananlar yeter.

2.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    boşversene toprağım batmış ülke görmüyomusun. yerliside yabacısıda güvenmiyormuş ekonomiye. sen ihracatta rekor kırsan ne olur,MB de altının 1000 tona çıksa ne yazar,civatasını bile dışarıdan aldığımız savunma sanayiinin ihracat rakamları 20 misline çıksa ne olur. yabancılar güvenmiyorsa herşey yanlıştır. ABD denilen mixer ermeni tasarısını kabul edince bayram havası estirdiler borsa daha totoyu toparlayamaz diye. kimsenin umurunda bile olmadı. İstedikleri kadar karalasınlar zehir saçsınlar bize inananlar yeter.
    Onlar güvenmiyor değil toprağım
    paçaları tutuştu (korkunun ecel'e faydası yok)
    yeniden dirilişe çelme takmak için kırk takla atıyorlar
    onların çelmeleri de algı operasyonları da sökmeyecek inşaallah.

Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    onlar güvenmiyor değil toprağım
    paçaları tutuştu
    yeniden dirilişe çelme takmak için kırk takla atıyorlar
    onların çelmeleri de algı operasyonları da sökmeyecek inşaallah.
    geçen sene olduğu gibi olacak,baskı için verdikleri malları %30-40 yukarılardan yerlerine koymak için birbirlerini yiyecekler. yok o eski Türk borsası,umarım bu sefer anlayacaklar.

4. Dobra'ca
    ülkede
    bu coğrafyada
    15 temmuzda
    pandemide
    ülkede milletin inaancıyla, kültürüyle barışık iktidarın olması en büyük şansıdır
    iktidarda millet olmasaydı 15 temmuz başarılı olur tam manda olurduk
    (15 temmuzda iktidarda reis olmasaydı, bizim kesim 15 temmuza içten içe sevinebilirdi
    zaten fetoş sümüklüsü de deşifre olmaz hain olduğu anlaşılmazdı)
    pandemide iktidarda milletin inancıyla kültürüyle barışık iktidar olmasaydı
    şu yasakları ben bile kötüye yorabilir bi bit yeniği arardım.
    (oturduğum bölgede pandemi çok yoğun olduğu için yasak olmamasına rağmen ben haftalarca cuma'lara gitmedim)

gelecekler,mecbur geri dönecekler. onlar için 1 TL den alıp 2TL den satmakla, 3TL den alıp 6TL den satmak arasında fark yoktur. sonuçda %100 kazanacaklardır. yakında paranın kokusunu alıp geri dönecekler. tasarının kabul edildiği gün yazdığım gibi Bidona tekrar teşekkür ediyorum. aldıkları kararın yok hükmünde olduğu tescil edilmiş oldu,her yıl yaşanan işkencede son buldu. Hazirandaki Nato toplantısında karşılığını net bir biçimde alacaklar.

6.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    https://www.borsagundem.com/sirket-haberleri
    Doğal gazda konut ve sanayi abone gruplarının tarifelerinde yüzde 1, elektrik üretim amaçlı santrallerin tarifesinde ise yüzde 12 artışa gidildi. Yıl başından bu yana doğal gaz tarifelerine her ay yüzde 1 zam geldi.

Bu haberin
    aksen'e pozitif etkisi olur
    tüm enerjileri etkileyebilir de durumu iyi olanı aksen.
    arsoda payını almalı.

7. aksen
    bence
    2022 hissesidir (2020 de ciddi primlendi)
    ciddi yatırımları 2021 sonunda devreye girecek
    kap haberleri öyleydi.

8. Bankaları
    gözaltı pazarı hisselerini
    mimlenmiş patron hisselerini
    yanından geçmeyeceğim çöp hisseleri
    aşırı değerlenmiş temeli iyi hisseleri
    ekranımdan kaldırdım
    bundan böyle onlarda ne halt yediklerini görmeyecem asabım bozulmayacak
    olurda bir hareket görürde treade edebilirim diye baktığım hisseleri daha kolay takip edebilecem.

Sayfa 361/531 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •