Hep Vertunun istikbalinden ve beklentilerimizden bahsediyorum ama bilanço sonrasý 31.90 a kitleyip insanlarýn eline tutuþturmalarýný da irdelemek gerekiyor bence. Birdenbire nasýl böyle deðerlendi aldýðý 2 þirket diyen arkadaþýn penceresinden bakacak olursak ; böyle bir kar sonrasý hergün aþaðýya vurdurmalarý makul deðil üstelik endekste bir bozulma yokken. Ne oluyor da % 15 aþaðý basýyosun ?? Bilanço öncesi neyi fiyatladýn da þimdi aþaðý gönderiyosun ?? Bu kaðýt daha Þubatta 32 küsürlerdeydi zaten !! Bari yerinde dur biraz bu kadar olmaz ki .. Bir bit yeniði var bu iþin içinde sanki .. Bilanço gerçekçi bulunmadý bence ,mali müþavir deðilim ama pamelin karý da ortada . Bu seviyede kar oraný nasýl bu þekilde deðerlenebiliyor ?? Bilen biri açýklayabilirse çok makbule geçecek gerçekten ..
Tamam maliyetim düþük ve kaðýda yeni girenler gibi deðilim ama , ilk çeyrekte geçen yýl karýnýn 2 katýný getiren kaðýt bu þekilde nasýl olabilir diye düþünmeden edemiyorum.Hemen akabinde satýþ onayý geliyo filan .... Golive in halka arzý daha ortada yok .. Çünkü ilk o açýklanmýþtý ,Pamukova normal de ...
Göz önünde bulundurulmasý gereken bazý hususlar var gerçekten .. Zaten benim için en onemli nokta Pamuk ve Golive nin 2.çeyreðe yetiþmesi .. Yoksa körü körüne kaðýda baðlanacak deðiliz.