Suan emeklilik fonlarini bir yerde calismadan bireysel olarak alabiliyorsunuz.M2003J15SC cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Suan emeklilik fonlarini bir yerde calismadan bireysel olarak alabiliyorsunuz.M2003J15SC cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
“Sağlam bir para birimi, zengin bir toplumun olmazsa olmazıdır.”
Güzel habermiş teşekkürler. Garanti emekliliğin fonlarıyla 6değişiklik hakkımı kullanarak bir yılda zor bela %26 yapmışım. Kaldı ki bu son bir yılda öyle fırsatlarda vardı ki. Daha aktif yönetilen fonlardan bir sepet yaparak garanti bes fonlarını her halükarda geçerim sanırım.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Turkiyede yuzde 35 alti getiri saglayan sozde yatirim ensturmanina ben yatirim araci demem sadece gozumde bir degerdirM2003J15SC cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
“Sağlam bir para birimi, zengin bir toplumun olmazsa olmazıdır.”
İran anlaşması olursa TGE'ye çakarlar gibi.
TGE'yi değiştireceğim bayramdan önce.
Fikri olan var mı?
KUB güzel bir fon mu?
Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.
Bayram öncesi dolar da düşer belki...
Az da kur karı...
Bana güzel olur.
Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.
Dediğinizi anladım ama ben pek iyi anlatamadım.Siz şimdi iyi hsyf'lere bakıyorsunuz muhtemelen.Hisse senedi dalga büyüklüklerinde cool kalabilirseniz, hele 0-100 oranında mükemmelseniz dediğiniz %100 doğru.Ama berbat hsyf'ler de var.Ben de sizin mantığınıza benzer şekilde hayatımda hiç PPF almadım mesala.Ben sizin orta riskli dedğiniz fonları PPF yerine alıyorum.%50 gibi yerli/yabancı hisse fonları KUB+GBC ile %25 döviz, PPF yerine de OPB+GMA+IPB tutuyorum.IPB benim için PPF, TCD hsyf fonu.Şurda sizin gibiyim ama benchmarkında %30 HİSSE YAZAN BİR FON SÜREKLİ %30 larda hisse tutyorsa almıyorum.
Yer İmleri