Sayfa 443/997 İlkİlk ... 343393433441442443444445453493543943 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 3,537 - 3,544 arası.

Konu: Viop XXXIII

1. sanırım cocid aşısını eczanelerde parayla isteyen vurulabilecek hale getirecekelr
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

2.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku

Yatırım yaparken dikkate almayınız. Yatırım tavsiyesi değildir.
    Batı cephesi sakin. Bu yeşilin üstünde kapatırsak yukarı umutlar artar. Üstteki kırmızıya doğru.
    Yoksa direnç olup alta kayar. Bakalım görelim.

Yatırım tavsiyesi değildir. 1400 lerdeyken 1520 yazılmıştı. Unutulmasın oraya 10 puan kadar yaklaştık.

3.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    düştüğü ben görmedim,hatta fiyatların ikiye üçe katlamasını bekliyorum,
    Üç beş tane ev daha alalım nolur nolmaz, bu arada borsada 200bin olur mu, ordan gelen kâr ilen bi ev daha aldık mı üfff
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Üç beş tane ev daha alalım nolur nolmaz, bu arada borsada 200bin olur mu, ordan gelen kâr ilen bi ev daha aldık mı üfff
    masada jeton lazım oldugunda,elinin altında hazır olur,fenamı yaww
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bugün de para kazandık yine herzaman ki gibi boyna kazanıyoruz, hergün para dağıtıyorlar burda hergün hergün boyna para dağıtıyorlar enteresan yahu, tüylerim yine diken diken oldu paragöz abi
    Tebrikler forumda para kazanan çok az kişi var. Abka, Ben, Sen. Diğerleri ser verip sır vermiyor.
    Güle güle harca forumdaş.

6. Borsa düşüşün denge aralığında şu anda....Bayramdan önce bu aralıktan fazla uzaklaşacağını sanmıyorum...
    Üstte 1460, altta 1380 (U100)

pala yurtdışı faiz dolar hiçbir şeyi takmıyor maşallah.

şortçular için çok kötü baskılı bir hafta oluyor.

long olmak için 1 tane olumlu neden görsem tamam diyecem ama o da yok.
    audentes Fortuna iuvat

8. sedat peker fena bombalamıs ortalık fena karısacak.mehmet agar için 5 ton a yakın kokaın kolımbıya da yakalanmıs ona gelecektı dıyor daha bı suru sey farkındaysanız krdmr tasıdı bugun ha bu arada asrın lıderı eskı bakanını oraya atamıs gıt bak ne var hasılat nasıııı demıs heralde seyı unutmus kacakcı bayan bakanı acaba onu da thy ye atarmı delı dusunceler

Sayfa 443/997 İlkİlk ... 343393433441442443444445453493543943 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •