Sayfa 444/997 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544944 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 3,545 - 3,552 arası.

Konu: Viop XXXIII

sedat pekerin açıklamalarını hangi tv verir ki kim ilecek kim duyacak önemli olan elin götte gezmeyecen soruşturmayı yersin
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Hisse alıp hamallık yapmaya lüzum yok abi, açıyon 1225 lerden viob da lönkü malak gibi yatıyon, senin hisse yükselmeyebilür ama viob mecbur yükselir
    İşin sırrını çözdüm ex2000 abi,Mehmet abi gelince dipten lönklüyüp malak gibin yatıyon, hisseye misseyle uğraşmaya gerek yok.
    Mehmet abi gelir tepeyi işaretlemeye, o zamana kadar yatış
    Hamdım Piştim Yandım

3. kazanan herkese afıyet olsun.hamdolsun ben kaybetmıyorum ama kazanamıyorum bu aralar defans al ver ucundan ecuk yeter dımek enıyısı yabancı hep verıyor onu dusunmelı bunun sonu nerde biter fınal de ne var delı sorular

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    sedat pekerin açıklamalarını hangi tv verir ki kim ilecek kim duyacak önemli olan elin götte gezmeyecen soruşturmayı yersin
    abi seveni sevmeyeni çoktur ama mesela ruşen çakırın youtube'da 134 bin abonesi var ve adam bugün bu konu için video çekti. mesela benim haberim yoktu ordan öğrendim. havuz medyasındaki çoğu kanalın o kadar izleyeni yoktur.
    audentes Fortuna iuvat

Alıntı Originally Posted by viopva Yazıyı Oku
    sedat peker fena bombalamıs ortalık fena karısacak.mehmet agar için 5 ton a yakın kokaın kolımbıya da yakalanmıs ona gelecektı dıyor daha bı suru sey farkındaysanız krdmr tasıdı bugun ha bu arada asrın lıderı eskı bakanını oraya atamıs gıt bak ne var hasılat nasıııı demıs heralde seyı unutmus kacakcı bayan bakanı acaba onu da thy ye atarmı delı dusunceler
    Devlet Peker söylediği ile mi hareket edecek...eğer bu çakallara kaldıysa devlet memleketi terk edelim onlar yönetsin....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

6. Bugün yine 300-500 aldık bugün. Allah bereket versin.

Bugün vuruştuğum kağıtlar PGSUS, INVEO, TTKOM.

Viopta 1515 üzerinde kapanış önemli. Üzerinde 2 gün kalsa olumlu.

Şu INVEO'yu biraz erken verdim sanırım. 2019 da 3 tl imiş kağıt 190'ı görmüş. 3'lerdeyken O zamanda bi alıp satmıştım. Sonra adı falan değişmiş.
    Son düzenleme : Ex2000; 06-05-2021 saat: 17:27.

S&P 500 VIX 20.01 +0.86 +4.49%

galiba borsaların fişini çektiler.

ama bizim kör sağır pala ne eder artık bilemiyorum. mutlaka elin parasıyla tahta yapıyordur.

yoksa niye böyle olsun. anladınız siz onu.
    audentes Fortuna iuvat

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Devlet Peker söylediği ile mi hareket edecek...eğer bu çakallara kaldıysa devlet memleketi terk edelim onlar yönetsin....
    çakıcıya ne diyon ne derse yapılıyor
    herlşeye i fikrin olması ama hiç bir soruya adam gii cevap verememen komik oluyorsun
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 444/997 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544944 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •