Sayfa 88/632 İlkİlk ... 3878868788899098138188588 ... SonSon
Arama sonucu : 5049 madde; 697 - 704 arası.

Konu: EMKEL - Emek Elektirk

2. Bu Marbas ne yapmaya çalışıyor kimse anlamadığı.Yakında çıkar kokusu.Ya aşağı ya yukarı.1.41 üstü kapanış şart.21 haziran temettüsü için 7 iş günü var.

3.  Alıntı Originally Posted by KESKİNALİ Yazıyı Oku
    Bu Marbas ne yapmaya çalışıyor kimse anlamadığı.Yakında çıkar kokusu.Ya aşağı ya yukarı.1.41 üstü kapanış şart.21 haziran temettüsü için 7 iş günü var.
    Malum cete bence terse oynuyor.Bu nedenle bu fiyatlardan sadaka verecekler. Zaten sadaka oranini da yukseltmediler.Şu ramazan gününde bizleri kim süründürüyorsa Allah ta onları süründürsün

4.  Alıntı Originally Posted by KESKİNALİ Yazıyı Oku
    Bu Marbas ne yapmaya çalışıyor kimse anlamadığı.Yakında çıkar kokusu.Ya aşağı ya yukarı.1.41 üstü kapanış şart.21 haziran temettüsü için 7 iş günü var.
    kaç kuruş temettü alacaksınız
    Kişisel görüşlerim dışında alıntı alınan yazılarım benim görüşlerimi yansıtmaz. Forumdaki Hiç bir yazım yatırım önerisi değildir.

5. Kişisel görüşlerim dışında alıntı alınan yazılarım benim görüşlerimi yansıtmaz. Forumdaki Hiç bir yazım yatırım önerisi değildir.

6. wrestler konuya bakıyosun ne okuyorsun
    Kişisel görüşlerim dışında alıntı alınan yazılarım benim görüşlerimi yansıtmaz. Forumdaki Hiç bir yazım yatırım önerisi değildir.

Kabul edelim iyi gıcık verdiler.

8.  Alıntı Originally Posted by playmaker Yazıyı Oku
    Kabul edelim iyi gıcık verdiler.
    onlarin bir yerleri fena kaşınıyor da ondan gıcıklık yspıyorlar

Sayfa 88/632 İlkİlk ... 3878868788899098138188588 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz