Originally Posted by turali “Mehmet Ağar’ın hangi parayla milyar dolarlık marina sahibi olduğunu kimse soramıyor?†https://tele1.com.tr/mehmet-agarin-h...amiyor-387978/ memur maaşıyla bunu başarabilen binlerce adam var memlekette..
Originally Posted by realities memur maaşıyla bunu başarabilen binlerce adam var memlekette.. Ben diyorum bende var bir sıkıntı neredeyse 30 yıllık çalışma anca bir ev bir araba,diyorlardı zaten sen düz adamsın diye....
Originally Posted by watcher46 Ben diyorum bende var bir sıkıntı neredeyse 30 yıllık çalışma anca bir ev bir araba,diyorlardı zaten sen düz adamsın diye.... Benim memurum işini bilir
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by turali Benim memurum işini bilir tek kalemde 400 milyon dolar rüşvet alan memur var diyor zarrab'ın adamı memur olan savcılar bile merak edip soramıyor kim bu memur arkadaş diye..?
Originally Posted by realities tek kalemde 400 milyon dolar rüşvet alan memur var diyor zarrab'ın adamı memur olan savcılar bile merak edip soramıyor kim bu memur arkadaş diye..? onu sormak ıcın adamda 18 delikli pot olması lazım
Originally Posted by eksina onu sormak ıcın adamda 18 delikli pot olması lazım Olur...Herşeyin zamanı var...Biraz daha sabır....
Forum Rules
Yer İmleri