Sayfa 37/1200 İlkİlk ... 27353637383947871375371037 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 289 - 296 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Benim sistemimde endeks bugün sat verdi.

88.000 aşağı geçilirse sat iyice belirginleşebilir.

Herkes 86.600 ve 86.000 lerin tutacağını düşünüyor ama. Ama yinede dikkatli olmak lazım.

72 binlerde mala giremeyen bir kesim var. Şimdi o kesim endeksin 86-85 bininde mala girmek için hazırda bekliyor. Bu beni biraz korkutuyor açıkcası.

Bakalım izleyelim görelim. Şu bilanço dönemi bir bitsin sağlıklı bir düzeltme gelsin. Ondan sonra mayıs hazirana kadar temettü mevsimi olacak.

Bilançosu parlak, temettülü şirketler düzeltmeden sonra ön plana çıkacaklar.

Herkese iyi hafta sonları.
    Sat devam ediyor.

Yavaş yavaş usul usul.

Kağıtları kapdırıp kaldırıp bırakıyorlar. :D
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Alıntı Originally Posted by mapfree Yazıyı Oku
    Sakro abi bucim yorumunuz?

Sent from my General Mobile 4G using hisse.net mobile app
    Ben artık kağıt yorumlamıyorum.

Bu yeni spk bülteninden sonra artık yorum yapmayı bıraktım diyebilirim.

Ara sıra grafik paylaşırım. Ama artık yorumlamıcam.
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

3.  Alıntı Originally Posted by mojetbit34 Yazıyı Oku
    egelim nickli biri varmış askerde nişancıymış ele dediler
    Birkaç atış yapmıştım. Tam üçgen olmadı ama kurtarır... Aldığımız 3-5 Kron iyi verdi, bugün dinlendi yarın ne yapar bilemiyoruz. Bugün yarım değil de uzuuun vade X2-X3 olurmu diye bakıyoruz...
    Boru isinde iyi para var dediler, çinko neyim de satıyormuş. Dolar depolamış ısrarlara, çinko da iyi yükseliyor, işler iyi diyorlar.
    Avrasya'dan konut aldık, 230K verdim 280K oldu mu konutlar 365 K... Çok riskli olur diye fazla takılmasını, eski bir hesap vardı, ziyadesiyle kapattık. Zaten bir daha almam...
    Son olarak Evliya Çelebi seyahate çıkarsa para lazım olur, birşeyler alıp satarsa işlem artar değerlendirme zaten epeydir hareket yoktu diyorlar. Boruları verip Evliya Çelebi'ye yardım mi etsek ne...

Bol.kazançlar...
    Dibe vurmanın en güzel tarafı ne biliyor musun?
    Bundan sonra hep yukarı...

4.  Alıntı Originally Posted by egelim Yazıyı Oku
    Birkaç atış yapmıştım. Tam üçgen olmadı ama kurtarır... Aldığımız 3-5 Kron iyi verdi, bugün dinlendi yarın ne yapar bilemiyoruz. Bugün yarım değil de uzuuun vade X2-X3 olurmu diye bakıyoruz...
    Boru isinde iyi para var dediler, çinko neyim de satıyormuş. Dolar depolamış ısrarlara, çinko da iyi yükseliyor, işler iyi diyorlar.
    Avrasya'dan konut aldık, 230K verdim 280K oldu mu konutlar 365 K... Çok riskli olur diye fazla takılmasını, eski bir hesap vardı, ziyadesiyle kapattık. Zaten bir daha almam...
    Son olarak Evliya Çelebi seyahate çıkarsa para lazım olur, birşeyler alıp satarsa işlem artar değerlendirme zaten epeydir hareket yoktu diyorlar. Boruları verip Evliya Çelebi'ye yardım mi etsek ne...

Bol.kazançlar...
    sen işini bilirsin üstad biz kaldık göl kuşunda kanatlarında hastalık mı var ney uçamıyor
    bilmeden yazma düşünmeden konuşma.......

5. Sn sacro sizinle ozelden görüşmüştüm. .. rica etsem bir brsan yorumu alabilirmiyim teknik temel.....

Sent from my LG-D802TR using hisse.net mobile app

6. sevgili sacro üstadım;
    burce sizin uzun vade kağıtlarındandı. Bugun birden düştü bir sebeb te göremedim.

ne yapar acaba..

selamlar,

Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Ben artık kağıt yorumlamıyorum.

Bu yeni spk bülteninden sonra artık yorum yapmayı bıraktım diyebilirim.

Ara sıra grafik paylaşırım. Ama artık yorumlamıcam.
    Beyler bu yazı yeterince açık değil mi ?

Artık hisse yorumlamıyorum diyorum açıkça.

Anlaşılmıyor mu acaba ?

Sayfa 37/1200 İlkİlk ... 27353637383947871375371037 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •