3.52 aşağısı kurtarmaz günlükte pinbar isterukkkk euusd cakilsin orada faiz sıfır ustune parasal genişleme ve günlük kama pullback bugün benim günüm insallah
FED FAİZ ARTTIRMADA ÇOK GEÇ KALDI. BÜYÜK HATA YAPTI.
ZARARIN NERESİNDEN DÖNSEM KARDIR DİYOR.
John P. Hussmanâ€*@hussmanjp :
Chart storm of why balance sheet reduction is too late,
but needed to avoid further additions to systemic risk and yield-seeking speculation.
https://twitter.com/hussmanjp/status/875055869322551297
15 likte pinbar attı testini yapmadan 3.50 üzerine attı o testi yapsın yukarı atsın bakalım 15 likte gene bir killik dönüyor euusd de 1.1210 günlük kapanış yeterli
FED'in şahin konuşmasında fayda var:
Fakat enflasyon konusunda doğruyu konuşmuyor..olay cep tlf'nu, ilaç fiyatlarından çok farklı..aşağıda New York FED'in araştırma sonuçlarını dün vermiştim..Enflasyon konusunda hikaye okuyor..
Ayrıca hızlı faiz artışının resesyona davet çıkaracağını söyledi ama bence bu bahsettiği hızda resesyon sebebi olabilir..yada hiç arttırmasa sadece zaman uzar şeklinde düşünüyorum..
Dolayısıyla uzun dönemli olarak altın fiyatları bilançolara yakınsıyacak bence..
Şu cekler-ceklar yada piyasayı provoke etmeler bir bitsin..
![]()
bugünde televızyonda 15 dk benzin ucuzladı bir depo benzinde 10 tl kar var diye diye anlatılıyordu 2 gün sonra benzin fiyatlarında güncelleme gelir hemen
Yer İmleri