Artan

12,76 10 18:10
33,02 9.99 18:10
23,12 9.99 18:10
141,00 9.98 18:10
46,08 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

17,19 -10 18:10
36,18 -10 18:10
272,25 -10 18:10
12,16 -9.99 18:10
74,00 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

14.805.446.028,00 18:10
14.223.544.334,65 18:10
14.085.110.567,02 18:10
9.446.543.575,46 18:10
9.349.972.073,95 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7970 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop XXXIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Bakan geçenlerde açıkladı,10 tane telafi noktası açıkladı.Tvden ,webden,destek merkezi vs...

Orası ayrı konu.Bu eğitim camiasında çok eğitimci akrabam var.Kendimde öğrencilik yıllarında öys düzeyinde sayısal ders verdim.

Şu net,zeki ve öğrenmeye istekli çocuk her şartta başarır.Gorende karşımızda her zaman deha bir nesil varmış gibi konuşuyor.30 yılın merkezi sınav, özellikle matematik fen ortalamalarına bakın.

Hatta şunu söyleyeyim.Ozellikle lgs de yeni nesil sorular sayesinde PISA da ki derecemiz yükseldi.

Her ülkede böyledir.Toplumun cüzi kısmı,çan eğrisinin tepesi LOKOMOTIFTIR.Onlar zaten her şartta, BAHANE GOSTERMEDEN hedefe ulaşır.

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Bakan geçenlerde açıkladı,10 tane telafi noktası açıkladı.Tvden ,webden,destek merkezi vs...

Orası ayrı konu.Bu eğitim camiasında çok eğitimci akrabam var.Kendimde öğrencilik yıllarında öys düzeyinde sayısal ders verdim.

Şu net,zeki ve öğrenmeye istekli çocuk her şartta başarır.Gorende karşımızda her zaman deha bir nesil varmış gibi konuşuyor.30 yılın merkezi sınav, özellikle matematik fen ortalamalarına bakın.

Hatta şunu söyleyeyim.Ozellikle lgs de yeni nesil sorular sayesinde PISA da ki derecemiz yükseldi.

Her ülkede böyledir.Toplumun cüzi kısmı,çan eğrisinin tepesi LOKOMOTIFTIR.Onlar zaten her şartta, BAHANE GOSTERMEDEN hedefe ulaşır.
    sanki her şey bu ülkede iyi çalışıyorda destek noktaları varmış falan filan.. tipik trol taktiği senin ki.. önemsizleştirme.. adamlar batırdılar sen burada çan eğrisinden bahsediyorsun.. o zaman milyonlarca cocuk hiç eğitim almasın parası olan eğitm alsın..veya 1000 tane cocuğa eğitim verelim gerisi nasılsa önemsiz..modern toplumda en temel seviye işlerde bile belli bir muhakeme yeteneği gerekliliğini gözardı edelim ?? 1500 yıl öncesinde yaşamıyoruz.. aloooo..

mantık tipik akp mantığı..pisa derecesi yükselmiş.. pehhh.: komedi.. sen 20 senede batır.. sonra 1-2 basamak yükselince sevindirik ol..dersler çoğunlukla web ortamından gidiyor ve teknik yetersizlikler ve fakirlik burada ciddi bir faktör.. ama sana göre ülke de fakirlik de yoktur..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

3.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Gorende karşımızda her zaman deha bir nesil varmış gibi konuşuyor.
    Diğer yazdıklarınıza da bir kaç söz söylemek gerekir, ama çok fazla uzatmak istemiyorum.. Bu cümle çok ama çok yanlış...
    Arada ne kadar yetenekli insanın çeşitli imkansızlıklar veya başka nedenlerden gereken eğitimi alamadığı için harcanıp gittiğini biliyor musunuz...? Aradan sıyrılan ekstrem ve sayıca çok az örnekleri göstermek doğru değil bence.

...."Her zaman" yoktu diye şimdi de olmamasını makul göstermekte hoş değil...Çok büyük imkanlara sahip bir iktidar neredeyse çeyrek yüzyıldır bu ülkeyi yönetiyor...En azından en önemli sorunumuzu tam olarak çözemese de belli bir noktaya getirmiş olması gerekirdi diye düşünüyorum.
    Son düzenleme : Karatay; 16-05-2021 saat: 17:27. Sebep: ekleme

Alıntı Originally Posted by Karatay Yazıyı Oku
    Diğer yazdıklarınıza da bir kaç söz söylemek gerekir, ama çok fazla uzatmak istemiyorum.. Bu cümle çok ama çok yanlış...
    Arada ne kadar yetenekli insanın çeşitli imkansızlıklar veya başka nedenlerden gereken eğitimi alamadığı için harcanıp gittiğini biliyor musunuz...? Aradan sıyrılan ekstrem ve sayıca çok az örnekleri göstermek doğru değil bence.

...."Her zaman" yoktu diye şimdi de olmamasını makul göstermekte hoş değil...Çok büyük imkanlara sahip bir iktidar neredeyse çeyrek yüzyıldır bu ülkeyi yönetiyor...En azından en önemli sorunumuzu tam olarak çözemese de belli bir noktaya getirmiş olması gerekirdi diye düşünüyorum.
    eskiden eğitim bu kadar kötü değildi..iyiye gidiyordu ve oturmuş ve adil bir sistem vardı.. burası net.. anadolu lisesi sistemini dağıttılar sırf imamhatip sayısı artsın ve rağbet görsün diye.. şimdi bile sınav sistemindeki teknik detaylar nedenyle insanları imam hatip'e yönlendirmeye çalışıyorlar..okulları kapatıyorlar, zorunda bırakmaya çalışıyorlar insanları civardaki tek okul olarak imam hatip bırakarak..ancak şeytanın aklına gelecek oyunlar..

eskiden herkes sınavlara güvenirdi bunlar sınavlara güveni de zedeledi.. zira amaç eğitim sistemini düzeltmek değildi hiç bir zaman, amaçları siyasal islam çizgisinde müfredatı ve sistemi değiştirmekti.."dindar ve kindar nesil", amaç buydu.. olay tamamen budur.. yaptıkları uygulamalara, defalarca sistem değişikliklerine filan bakarsanız net ortaya çıkar.. zaten artık alay konusu oldular bu konuda..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •