Sayfa 457/932 İlkİlk ... 357407447455456457458459467507557 ... SonSon
Arama sonucu : 7451 madde; 3,649 - 3,656 arası.

Konu: #OltayaTakılanlar

1.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Bugün senet yok arkadaşlar. Listeyi güncelemeyeceğimi duyurmuştum. Fakat KUTPO bugün tavan olunca güncel durumu göstermek istedim... Yarın mezun olma ihtimali doğdu...

sayın BJK coccinella tebrik ederim.açıkçası kutpo'yu listelediğinizde acaba demiştim ancak performans ortada.artık listeyi daha dikkatli takip edeceğim.saygılarımla.

Alıntı Originally Posted by ERDEMİR Yazıyı Oku
    sayın BJK coccinella tebrik ederim.açıkçası kutpo'yu listelediğinizde acaba demiştim ancak performans ortada.artık listeyi daha dikkatli takip edeceğim.saygılarımla.
    Rica ederim, bol kazançlar Sayın ERDEMİR
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    izci abi;

Önceki listeyi önünüze bir açıp bakabilir misiniz? Ben mesela KUYAS'ın neden gitmediğini, SAHOL'ün neden zarara stop olduğunu (yanlış hatırlamıyorsam siz buna "ben bunu bekliyordum" demiştiniz.), mesela ASELS'ın neden bu kadar beklettiğini çözdüm çözmek üzereyim. Bu iyi haber, kötü haber şu; Bundan sonra eski listedeki sıklıkta senet gelmesini (piyasa cömertlik yapmazsa) beklemiyorum. Gelen sinyal sayısının azalacağını bunun yanında başarı oranının artacağını düşünüyorum. Bu sadece tahmin, tutar tutmaz, yaşayarak göreceğiz...
     Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    İnşaallah beklentileriniz gerçekleşir. Merakla sonucu bekliyoruz.
    Zaman lazım abi, sabır lazım, ben de çok merak ediyorum...
    Olmadı abi, geriye dönük Güncel Sistem Puanları ile bir yere varabilir miyim diye bir deneme yaptım ama anlamlı bir sonuç yok...

Örnek ASELS iyi puan almış ama performansı ortada Bunun yanında düşük puan alan TURGG dağıtmış ortalığı...

Geriye dönük Pozitif Kriter Sayısını güncelleyemiyorum.

Pozitif Kriter Sayısı ve Teknik Analiz Puanı için alt limitler koyalım diye düşünüyorum ama kaç kez başıma geldi, Pozitif Kriter Sayısı ve/veya Teknik Analiz Puanı düşük olup kategoride kendisinin önünde bulunan senetten Görsel olarak daha iyi durumda olan senetler çıkıyor. O nedenle limit koyamıyorum. Bunu daha duygusuz olmak için yapmak istiyorum ama bu sefer de sayısallaştıramadığım görsele haksılık oluyor. Bilmiyorum belki bir süre daha listeye dışarıdan müdahale etmek gerekecek...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Tolga Collinam, Şişe de gidiyor haberin olsun. O da temel anlamda yeterli not alamamıştı diyeceğim ama hiç biri de iyi alamıyor ki..
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Tolga Collinam, Şişe de gidiyor haberin olsun. O da temel anlamda yeterli not alamamıştı diyeceğim ama hiç biri de iyi alamıyor ki..
    Gitsinler bakalım, gün olur, biz de biner gideriz belki

Abi ben parametreleri değiştirdim, sen de kurallarını gevşet de puanların biraz bol kepçe olsun diyeceğim ama biliyorum yapmazsın

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Abi ben parametreleri değiştirdim, sen de kurallarını gevşet de puanların biraz bol kepçe olsun diyeceğim ama biliyorum yapmazsın
    Benimle ilgisi yok bu işin, Sonuç öyle çıkıyor...Temel analizde 8 Puanı takip edelim. Çok iyi bir puan olur bence...
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Yapmaz.

Eğriye eğri, doğruya doğru izci kardeşimde, hemşehrimde.

Sayfa 457/932 İlkİlk ... 357407447455456457458459467507557 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •