Olmadı abi, geriye dönük Güncel Sistem Puanları ile bir yere varabilir miyim diye bir deneme yaptım ama anlamlı bir sonuç yok...
Örnek ASELS iyi puan almış ama performansı ortadaBunun yanında düşük puan alan TURGG dağıtmış ortalığı...
Geriye dönük Pozitif Kriter Sayısını güncelleyemiyorum.
Pozitif Kriter Sayısı ve Teknik Analiz Puanı için alt limitler koyalım diye düşünüyorum ama kaç kez başıma geldi, Pozitif Kriter Sayısı ve/veya Teknik Analiz Puanı düşük olup kategoride kendisinin önünde bulunan senetten Görsel olarak daha iyi durumda olan senetler çıkıyor. O nedenle limit koyamıyorum. Bunu daha duygusuz olmak için yapmak istiyorum ama bu sefer de sayısallaştıramadığım görsele haksılık oluyor. Bilmiyorum belki bir süre daha listeye dışarıdan müdahale etmek gerekecek...
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
Tolga Collinam, Şişe de gidiyor haberin olsun. O da temel anlamda yeterli not alamamıştı diyeceğim ama hiç biri de iyi alamıyor ki..![]()
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Yer İmleri