Sayfa 247/1002 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297347747 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 1,969 - 1,976 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Ben de bunları okduğum, duyduğum (kısmen de bildiğim) için Türk turizmcisine tamamen kızamıyorum aldıkları kararlar sebebi ile.

Önceki mesajlarımda yazmıştım.

Herhangi bir Türk vatandaşına desem ki al bu otel bundan sonra senin, satmak yok, sen işleteceksin... Şikayet ettiği her şeyin bin beterini yapar yerli turistlere.
    Pis Türkler

Almanya'da tv'de yarışma programı var, soğanı tarif edecek, acı göz yakar diyor bilemiyor, yumruk kadar olur tazesi de olur diyor, bilemiyor, neyse, Türkler çok yer pis pis ağızları kokar dedi kadın, haaa soğaann. dedi, bildi

Bahse konu muhabbete benzer bir olaya da ben şahit oldum, arkadaş Alamancı Turizm Acentesi varmış izne gelmiş dükkanda oturuyoruz, tatil muhabbeti açıldı, bizim bir akraba da tatile gidecek fiyatlar yüksek, dedi ben size aynı oteli daha ucuza alırım. Çıkardı laptopu, bağlandı internete, aynı otel aynı ebatta oda, küt %30 ucuza kapattı. Ben ha buradayım ha Almanya'da fark etmez laptoptan işlem yapıyorum zaten dedi. Şaşırmıştık. Zaten otele gidenler de iki muhabbet sonrası birbirine sorar sen kaça kalıyon, ben kaça kalıyom, tutmaz hiç rakamlar..

Yani yadırganacak bir şey yok, gelir refahı, refah eğitimi, eğitim kaliteyi getirir, Türkiye' nin şartlar belli rakamlar yüksek, insanlar o parayı verince acısını çıkarmalıyım hesabı yapıyor.

Çocuklar küçükken her sene giderdik, şimdi büyüdüler, bir de annemiz var, 5 yetişkin...manasız pahalıya geliyor, villa kiralıyorduk biz de son zamanlarda, kayınbiraderler de bir iki gün beleş takılmaya geliyorlardı, onlara da zam gelmiş o iş de yaş..

Aynı kayınbirader otel kiraladı bu sene butik, patladı, otel boş, başka işler peşinde koşturuyor. Bakalım biz de bu sene onun otelde beleş takılabiliriz

En iyisi villa veya müstakil bahçeli yazlık kiralamak....Otel genç işi...Yazlık işide ucuz değil ama bizim gibi sağlık sorunları olanlar yediği iştiğini bilmek istiyor....

FX ciler yine doları kaldırmışlar bakalım yarın nasıl kapanış olacak.....

3. bitcoin'e öyle bir çaktılar ki 10 takla attı havada.

33bine indi

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    bitcoin'e öyle bir çaktılar ki 10 takla attı havada.

33bine indi
    Neden yükselmişti ki zaten?

1 karışık pizza parası esas ederidir benim gözümde. Yani yaklaşık 1 Bitcoin = 5 USD
    gibi düşünebiliriz.

5.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    bitcoin'e öyle bir çaktılar ki 10 takla attı havada.

33bine indi
    Üçkağıtçı çok...sanki kısa kalacak flata dönecek gibi yaptı, sonra son 5 nci alt dalga şelale...

Yapı böyle olmalı...ilk hedef 4..şimdi yine flata dönebilir, veya impulse'a çevirip, daha da aşağılara, yani en tepe Cycle 1 ise, total bütün çıkışın %61.8 ine gider...

Ama her halükarda tepe yaptığı, hareketi bitirdiği kesinleşmiş oldu..YTD

6.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Neden yükselmişti ki zaten?

1 karışık pizza parası esas ederidir benim gözümde. Yani yaklaşık 1 Bitcoin = 5 USD
    gibi düşünebiliriz.
    Çok serseri para var ortada. Bu kadar çok dolar milyoneri, milyarderi olunca adamlar $100bin gibi miktarları çere çöpe gözlerini kırpmadan basabiliyorlar. Bunlar hep onun sonucu.

Sular çekilince belli olacak kimde don var kimde yok.

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Üçkağıtçı çok...sanki kısa kalacak flata dönecek gibi yaptı, sonra son 5 nci alt dalga şelale...

Yapı böyle olmalı...ilk hedef 4..şimdi yine flata dönebilir, veya impulse'a çevirip, daha da aşağılara, yani en tepe Cycle 1 ise, total bütün çıkışın %61.8 ine gider...

Ama her halükarda tepe yaptığı, hareketi bitirdiği kesinleşmiş oldu..YTD

Ben OBO gördüm yallah 28000 gibi...
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

8.  Alıntı Originally Posted by Market Soul Yazıyı Oku
    Ben OBO gördüm yallah 28000 gibi...
    Aynı şey...ilk düzeltmede, 4 e kadar çekme eğilimdedir..ama kıstırmışsa, impulse ise, o dalga %161.8 e de gider, %261.8' e de...bitmeden anlaşılmaz..

Sayfa 247/1002 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297347747 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •