Sayfa 461/932 İlkİlk ... 361411451459460461462463471511561 ... SonSon
Arama sonucu : 7451 madde; 3,681 - 3,688 arası.

Konu: #OltayaTakılanlar

1.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Önceki endeksin düşüşünde tedirginliğinizi paylaşmıştınız ve bir süre sonra sert düştük. O zamanla bu zamanı kıyaslayabilir misiniz? Yine tedirginlik ya da düşüş yönünde kuvvetli düşünceleriniz var mı?
    Selamlar,
    Şu an için düşüş yönlü bir görüntü olmadığını düşünüyorum. Düşüşler düzeltme olarak kalacağını düşünüyorum. 1430 benim için önemli yer 1400 altı top taca çıkar, risk artar. Günlükte indikatorler aşırı alıma gelmemiş ama yakınlar. Şahsi fikrim bu sefer ki düşüş yurtdışı ile beraber olacak. Bu düşüş içinde brent takibi yapılabilir. Brent 62 USD altında kapanış yaparsa düşüş yönlü güçlü bir sinyal olarak algilarim. Rakamlar hafif oynamalar olabilir.
    BIST için 1500 üstünde bir noktadan yurtdışı ile sert bir düşüş olabileceğini düşünüyorum. Bizim için dip seviye olarak en kötü şartlarda 1200 civarı bir rakam olacağını düşünüyorum. Küçük bir ihtimal olarak son rakam 1100 altında borsa diye bir şey kalmaz. Bu rakamlar çok ciddi haberler sonrasında gelebilir, yanlış anlaşılmasın gelecek demiyorum, bir şeyler ülkemiz ve endeks için en kötü buralar olur diye düşünüyorum. Geleceği bilmek imkânsız , bunlar benim şahsi fikrim.
    Umarım kötü ihtimaller olmaz zirveyi kırar ve 1700-1900 rakamları görürüz.
    Umarım bir şeyler atlamamışımdır.
    Stoplara uyulması çok önemli, bol kazançlar. Duygusuz bir şekilde uymak gerek diye düşünüyorum.
    Saygılar...

Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
    Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.

2.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    2,5 yıl önce başlığı açarak attığım ilk mesaj...

Benim bile ne anlatmak istediğim konusunda en ufak bir fikrim yok...

Nereden nereye? Şükürler olsun bugünlere...
    Çok hoş, güzel bir anı

Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
    Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.

Alıntı Originally Posted by Canel.D Yazıyı Oku
    Selamlar,
    Şu an için düşüş yönlü bir görüntü olmadığını düşünüyorum. Düşüşler düzeltme olarak kalacağını düşünüyorum. 1430 benim için önemli yer 1400 altı top taca çıkar, risk artar. Günlükte indikatorler aşırı alıma gelmemiş ama yakınlar. Şahsi fikrim bu sefer ki düşüş yurtdışı ile beraber olacak. Bu düşüş içinde brent takibi yapılabilir. Brent 62 USD altında kapanış yaparsa düşüş yönlü güçlü bir sinyal olarak algilarim. Rakamlar hafif oynamalar olabilir.
    BIST için 1500 üstünde bir noktadan yurtdışı ile sert bir düşüş olabileceğini düşünüyorum. Bizim için dip seviye olarak en kötü şartlarda 1200 civarı bir rakam olacağını düşünüyorum. Küçük bir ihtimal olarak son rakam 1100 altında borsa diye bir şey kalmaz. Bu rakamlar çok ciddi haberler sonrasında gelebilir, yanlış anlaşılmasın gelecek demiyorum, bir şeyler ülkemiz ve endeks için en kötü buralar olur diye düşünüyorum. Geleceği bilmek imkânsız , bunlar benim şahsi fikrim.
    Umarım kötü ihtimaller olmaz zirveyi kırar ve 1700-1900 rakamları görürüz.
    Umarım bir şeyler atlamamışımdır.
    Stoplara uyulması çok önemli, bol kazançlar. Duygusuz bir şekilde uymak gerek diye düşünüyorum.
    Saygılar...

Teşekkür ederim Canel bey
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Pencerede oturmuşum oturmuş,

... Vardır elbet her şeyin bir zamanı...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

5.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Onun fiyat kolonu olduğunu tespit etmek bile bence zor bişey
    Tebrikler.
    2,5 yıl insan ömrü için bile uzun zaman... Nice yıllara.

Bu arada:
    Gönderi tarihiniz 08.10.2018 - 18:44

Hissenin kapanış fiyatı listenizin ilk kolonunda da görüldüğü gibi 16.28 TL.

Bence 18.64 o zaman diliminde muhtemel öngördüğünüz hedef veya dirençtir olası...
    İlgili senet o değeri 28.01.2019' da görebilmiş ilk olarak. Ve sonrasında 21.38 e dek yükselmiş.

https://www.kisavade.com/
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

6.  Alıntı Originally Posted by Canel.D Yazıyı Oku

Günlük TL trend duruşu
    Endeks yükselen üçgen hedefine hızlı bir şekilde hedefe gittikten sonra yukarıda mal dağıtımı sonrası oluşan mavi kanal kırılması ile kanal boyu kadar düzeltmeyi yaptı. Düzeltme kabaca alttan gelen yükselen ana trendinden dönmüş. Burası çok önemli bu yükselen kırılırsa oyun alanında durmak ciddi risk barındırır. Alt mavi kanal civarı oluşumlar mevcut tobovari veya fincan kulp oluşumu gözleniyor. Hacim yeterli değil gibi yüksek hacim olsa bence yeni zirveye gider diyebilirdim lakin öyle görünmüyor. Buna istinaden yeni zirveyi kısa zamanda beklemiyorum. kısa stop 1449 olarak izlenebilir, 1341 yükselen trendi kesin stop.

Günlük-TL indikatör duruşu
    Bu grafikte indikatör görünümü mevcut, kullanmış olduğum indikatörlere göre henüz sat sinyali yok lakin momentumun düşmesi gücün azaldığını gösteriyor. yukarı marjın az olduğunu düşünüyorum. Sistem Nötr durumda yön tayini yok!, 1447 altı kısa stop, ema50 1433 kesin stop, St stop 1411 olarak izlenebilir.

Haftalık TL indikatör duruşu
    Haftalık grafikde sistemin SAT sinyalinin ne kadar doğru kararlar verdiğini görüyoruz. Endeks sisteme göre Sat durumda tepkisel oluşum içinde. Sistem Sat sinyalini kapatmış nötr durumunda.

Günlük-USD trend duruşu
    Obo görüntüsü gerçekleşmiş ve hedefi kısa sürede ulaşmış. Mavi kanallar bunu ifade ediyor. Açık yeşil dip oluşumu tobo görüntüsü var. bu formasyonun çalışması için 176,92 üstüne atmalı, hedefi 196,46. 168,25 kısa stop, 157,7 kesin stop
    Gözden kaçırdığım bir şey yoktur umarım
    Selamlar , saygılar...
    sayın canel.D.el emeği göz nuru grafikler ve değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.saygılarımla.

7.  Alıntı Originally Posted by ERDEMİR Yazıyı Oku
    sayın canel.D.el emeği göz nuru grafikler ve değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.saygılarımla.
    Rica ederim Erdemir bey,

Taramalardan birşey çıkmadı.

Puanlama taraması halen çalışıyor ama % 99 senet gelmeyecek, iyi akşamlar...

Sayfa 461/932 İlkİlk ... 361411451459460461462463471511561 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •