Bilmediğimden soruyorum;
600 mio özsermayesi olan Otokarı 8 milyar tlden işlem gördüren ya da benim gözümde bundan daha küçük olan teşvik ve destekle bugünlere gelmiş 3 milyar özsermayesi olan sasanın 40 milyar piyasa değerine ulaştıran güç nedir..
Bu tarz şirketlerde mevcut yapı değerlendirilmez diye düşünüyorum..
Sn Sulzer belki hatırlar; EmreF1 nicki ile 12.6 da otokarda yazar iken millet dalga geçerdi benimle..
140 tl de dikkat çekti..
350 de çok ucuz diyenler vardı🤪🤪

Alıntı Originally Posted by Thyshine Yazıyı Oku
2013 ten itibaren tüm 3 aylıklardaki fk,pd/dd, fd/fvök, satış, net kar ıvır zıvır baktığımda tekrar ikna oldum ki bu şirket ucuz değil. Yani şuan ucuz ise halka arz olumduğundan beri ucuzmuş. Saçma olur. Demek ki yapısı bu. Sadece kansai de sapıtmış o kadar. 4 üzeri rakamlar çıkabileceği maksimumlar arkadaşlar. Fk sı elvermez. Pd dd si elvermez. Fd/fvök ü elvermez. Herhangi bir haber hisseyi sallamadığı sürece bi bok olmaz. 2.5-5 arası dolanır durur senelerce. Pendik bile kurtarmaz. Kaldı ki bence uçuk bir proje. Bir hayal. Ancak yeni bir satış gerekir bu hisseye. Ya da başka bir mucize. Gece gece kendimi polhonun müthiş(!) potansiyeline ikna edeyim kendimi dedim bazıları gibi ama yine yalın gerçeklikte boğuldum oturdum aşağı. Kokmuş, köhne, yozlaşmış, hantal... en iyi tabirler bunlar