Artan

74,80 10 12:55
22,22 10 12:55
159,70 9.99 13:31
14.980,00 9.99 13:32
44,70 9.94 13:33
Artan Hisseler

Azalan

13,18 -9.97 13:33
151,30 -7.63 13:33
28,68 -7.36 13:34
3,37 -6.91 13:34
91,85 -6.75 13:33
Azalan Hisseler

İşlem

4.113.258.294,18 13:34
3.978.783.490,78 13:34
3.267.299.132,15 13:34
3.252.088.345,25 13:34
3.095.154.438,10 13:34
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 1173 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-3

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Şant önceleri çok takdir ettiğim bir profesyoneldi. Ancak kripto konusuna kafayı çok taktı, ben objektif bakış açısını kaybettiğini düşünüyorum son dönemlerde. Bu nedenle altın konusunda da dediklerini fazla dikkate almıyorum artık.
    ona kafayı taktı demeyelim de kriptodan ciddi bi servet yaptı muhtemelen, artık iş yatırımdaki işini önemsemiyor.

2.  Alıntı Originally Posted by finans_mt Yazıyı Oku
    ona kafayı taktı demeyelim de kriptodan ciddi bi servet yaptı muhtemelen, artık iş yatırımdaki işini önemsemiyor.
    Önemsemiyorsa bıraksın o zaman. Ben bile 40 yaşımda bırakabildim, çok da servet yapmış sayılmazdım.

Ben olsam iş yatırım yerinde, çoktan tekmeyi basmıştım. Şant ın da bu ülke gençlerinin kumar tutkusunda önemli bir katkısı olmuş oldu neticede. Sektörün içinde olan biri olarak ilgilenmesini, konuyu anlatmasını anlarım da, bu kadar riskli bir enstrümanı bu kadar ön plana çıkarması, bu kadar reklamını yapmasını doğru bulmam.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

3.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Önemsemiyorsa bıraksın o zaman. Ben bile 40 yaşımda bırakabildim, çok da servet yapmış sayılmazdım.

Ben olsam iş yatırım yerinde, çoktan tekmeyi basmıştım. Şant ın da bu ülke gençlerinin kumar tutkusunda önemli bir katkısı olmuş oldu neticede. Sektörün içinde olan biri olarak ilgilenmesini, konuyu anlatmasını anlarım da, bu kadar riskli bir enstrümanı bu kadar ön plana çıkarması, bu kadar reklamını yapmasını doğru bulmam.
    Kesinlikle katılıyorum. İş yatırım bu arkadaşla saygınlığını yitirmeye başladı.
    " Ağır giden kazanır." Vehbi KOÇ

4.  Alıntı Originally Posted by zagos Yazıyı Oku
    Kesinlikle katılıyorum. İş yatırım bu arkadaşla saygınlığını yitirmeye başladı.
    Yanlış anlama olmasın, şant eskiden beri değer verdiğim biridir, 10 piyasa profesyoneli say deşeler biri şant olur.

Ancak, o ayrı, bu kadar spekülatif bir varlığın bu kadar öne çıkarılması daha ayrı. Hem de bu kadar kurumsal bir kimlikle bunu yapıyor. Mesela Erkin şahinöz eskiden beri bu işlerin içinde, hatta yıllar önce kitap bile yazdı bu konuda.ancak adamın kurumsal bir bağı yok, daha rahat hareket edebilir.

Hem iş yatırımda dış piyasalar müdürü olayım, hem zırt pırt kripto para gazı vereyim....bana pek etik gelmiyor.
    Son düzenleme : Cautionary; 22-05-2021 saat: 07:22.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

5.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Yanlış anlama olmasın, şant eskiden beri değer verdiğim biridir, 10 piyasa profesyoneli say deşeler biri şant olur.

Ancak, o ayrı, bu kadar spekülatif bir varlığın bu kadar öne çıkarılması daha ayrı. Hem de bu kadar kurumsal bir kimlikle bunu yapıyor. Mesela Erkin şahinöz eskiden beri bu işlerin içinde, hatta yıllar önce kitap bile yazdı bu konuda.ancak adamın kurumsal bir bağı yok, daha rahat hareket edebilir.

Hem iş yatırımda dış piyasalar müdürü olayım, hem zırt pırt kripto para gazı vereyim....bana pek etik gelmiyor.
    Kripto paralar neden hisse senetlerine göre daha spekülatif?
    Piyasa değeri benzeri olan şirketlerin hisse senedi değerleri ile kıyaslayamaz mıyız?

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by umbamba Yazıyı Oku
    Kripto paralar neden hisse senetlerine göre daha spekülatif?
    Piyasa değeri benzeri olan şirketlerin hisse senedi değerleri ile kıyaslayamaz mıyız?

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Son dönemlerde bedava para kaynaklı saçma hareketler hisselerde de görülmeye başlandı( mcap belli bir büyüklük üzeri hisseleri kastediyorum. Yoksa, manipülatörün cirit attığı küçük hisselerin kriptolardan çok farkı yok). Ama son 10 yıla bakıldığında, yanı daha uzun bir çerçevede inceleme yapıldığında, CC ler orta ve büyük ölçekli hisselere göre çok daha spekülatif, bu net, volariliteye bakınca bunu net olarak görebiliyoruz.

Ama esas sorun, risk ya da volatilite de değil. CC lerdeki belirsizlik esas sorun, şaklabanın biri çıkıp bir iki tweet atıyor, %20-30 çöküyor piyasa, sonra iki tweet daha, %10 yukarı. Böyle yatırım enstrümanı olmaz, ancak kumar oynanır bununla.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •