Sayfa 240/330 İlkİlk ... 140190230238239240241242250290 ... SonSon
Arama sonucu : 2634 madde; 1,913 - 1,920 arası.

Konu: SARKY - Sarkuysan

1. Kabul etmiyorum bir yerlere giydirmiş ama bir inceleyelim bakalım

2.  Alıntı Originally Posted by Cover13 Yazıyı Oku
    Ben 90 ile 120 arası bir kar rakamı bekliyorum. Bu rakamın ne kadar fiyatlandığını ise kestirmek zor. Hisse fiyatı için birşey söylemek istemem fakat, ilk 3 aylık ve 2. 3 aylık bilançonun f/k yi oldukça düşürecek şekilde geleceğini ve f/k düştükçe hissede yükseliş eğiliminin artacağını düşünüyorum.
    Benim beklediğim rakama baya paralel kar gelmiş, bakalım teknik olarak da tutarlı bir fiyattayken gelmesi güzel oldu. Bugün endeks bubkadar bozmasa 16 üstü de kapardı rahat.

3.  Alıntı Originally Posted by Rcevahir Yazıyı Oku
    Kabul etmiyorum bir yerlere giydirmiş ama bir inceleyelim bakalım
    Tam olarak kabul etmediginiz nedir? Bilancoyla ilgili fikirleriniz nedir?haci abimiziCoverin ve sizlerin fikirleri bizim ićin çok kiymetli.

4. Genelde burala 3 kişi veya 1 kişi olurdu 21 kişi olmuş o neeeeee
    ytd deli saçmasıdır

5.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    Genelde burala 3 kişi veya 1 kişi olurdu 21 kişi olmuş o neeeeee
    3 sene önce de sen yoktun sanırım. Arpacı 55 ve Behzat abi vardı o zamanlar. Arpacı virgül düzelecek diye diye düzeltti.

MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by katre7878 Yazıyı Oku
    3 sene önce de sen yoktun sanırım. Arpacı 55 ve Behzat abi vardı o zamanlar. Arpacı virgül düzelecek diye diye düzeltti.

MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ben bunun yavrusunda vardım sonrada buraya terfi ettim ����
    ytd deli saçmasıdır

7. Kötü anlaöda demedim aslında dikkat çekmeye başladı demek için demiştim
    ytd deli saçmasıdır

8. Şöyle bir bakınca, çok güzel bir kar rakamı gelmiş. Ciro geçen senenin son çeyreğinden baya fazla ama net kâr geçen çeyreği kıl payı geçmiş. Brüt kar marjı ve net kar marjı düşmüş birazcık. Miktar olarak biraz stokları da azaltmışlar. Çünkü bakır fiyatının artışı kadar stok değeri artmamış. Gayet güzel ve istikrarlı bir bilanço ben beğendim. Kilit bilanço 2. 3 aylık bilanço olacak. Orada da rekor ceyreklik kar gelirse hisse bu fiyatlarda bile en ucuz hissesi olur. Sektör ortalamalarına bakmadım bu aralar ama yeni f/k ile en ucuzlardan biri olduğunu tahmin ediyorum.

Sayfa 240/330 İlkİlk ... 140190230238239240241242250290 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •