Sayfa 300/1002 İlkİlk ... 200250290298299300301302310350400800 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 2,393 - 2,400 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Alıntı Originally Posted by Market Soul Yazıyı Oku
    Dostum sana ne yaptılarsa psikolojin epey bozulmuş.
    Küfür edip, laf yetiştiriyorsun herkese.
    Bence yardım al.
    Burada çözebileceğin bir şey değil.
    dostum ne kadar ayrdım sever bi yaratıksın sen teşekkür ederim
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Sağlık bakani 15 - 21 Mayıs tarihleri arasında 100 bin kişideki haftalık vaka sayısını açıkladı

ne demiştik antalya muğla aydında ne edip edip rakamları düzeltmemiz lazım demiştik olmuş düzeltmişiz
    ya düşük yada orta riske sokmuşuz
    bir halt olacağı yok.

Alıntı : 15-21 Mayıs haftalık vaka (100Binde) değerlerine göre risk gruplarındaki il sayılarımız;
    Çok yüksek risk : 22
    Yüksek risk : 46
    Orta risk : 10
    Düşük risk : 3

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Haftalık verilere göre, 100 bin kişide en çok vaka görülen iller Gümüşhane, Erzurum, Bolu, Kütahya ve Kars oldu. / TRT Haber

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ne demiştik antalya muğla aydında ne edip edip rakamları düzeltmemiz lazım demiştik olmuş düzeltmişiz
    ya düşük yada orta riske sokmuşuz
    Bu sene Avrupadan turist falan gelmez.!!
    Alman sağlık bakanı açıklama yaptı.!!! Alman bakan açıkladı: Covid-19’un yarısı Türkiye’den geldi.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Mahfi Eğilmez
    @mahfiegilmez
    İstikrar nedir tanımlayabilir misiniz diye soruyorlar bana. En kestirme tanımı şöyle yapıyorum: İstikrar bugün yaşadıklarımızın tam tersi olan bir durumdur.!!!
    Sayın Eğilmez diyorki.!!!
    Titanik batarken güvertede kemancı Keman çalıyordu.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Ons > 1900$

Sedat Peker
    @sedat_peker
    süslü süleyman, kardeşim Atilla PEKER’in Kutlu Adalı cinayeti ile ilgili ifadesi burada. Resmi kayıta girdi. Adamsan mehmet ağarla korkut ekeni de tutuklattırsana

Sayfa 300/1002 İlkİlk ... 200250290298299300301302310350400800 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •