Sayfa 14/614 İlkİlk ... 412131415162464114514 ... SonSon
Arama sonucu : 4905 madde; 105 - 112 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1.  Alıntı Originally Posted by KARTAL41 Yazıyı Oku
    Patron 2 liradanda kazanır 5 liradanda kazanir sen yorma kendini bu işler böyle kaybeden patron yoktur yatirimci vardir hep.
    tamam hocam sen öyle inan, bak işine... oturmuş laf anlatmaya çalışıyorum ben de. klasik malum parti seçmeni kafası... böyle düşünüyorsan borsada işin ne ayrıca? kaybeden hep yatırımcıymış, yav he he son 1 yılda parasını 5'e-10'a katladı be yatırımcı borsada. şu ezik polho'yu bile 1.60lardan alıp 6 ay sonra 4.80den satan varsa 3 kat kazanmış dahası ne? uzaya çıkan yüzlerce hisse malum. ben hisse alıp "tevekkül" etmiyorum (zaten allah inancım yok, sadece bilime inanırım), at gözlüğümü çıkarıyorum, duygularımın aklımın önüne geçmesine müsaade etmeden düşünmeye çalışıyorum. şu an burada örnek gösterilen BERA'da kaç yıl bekledik haberiniz var mı? eski adı kombassan'dır, grafiğine bir bakın, üşenmezsiniz o geberik fiyatlarda forumda neler yazılmış okuyun... ADESE, TMPOL, BEYAZ OTO, DOCO... bunlar sadece benim örneklerim, kimbilir daha rezil ne hisseler vardır. borsada kazanmanın tek şifresi var: SABIR, SABIR, SABIR... sabırla bekleyeceksiniz, kağıtla duygusal bağ kurmayacaksınız ve satacağınız yeri bileceksiniz. mesela şimdi -düşük ihtimal ama- polho bu sene 6.00 görse ve satmazsanız düşünce ağlamaya hakkınız yok.

2. Oçocuğ düşerken devre keser çıkarken götüm götüm yarım kademe senin yapacağın işi s2m

3. Düşmek için sabırsızlanıyo hisse bist eksiyi gördugu an 2 eksi satış kademeleri heryerden satıyo

4.  Alıntı Originally Posted by KARTAL41 Yazıyı Oku
    Düşmek için sabırsızlanıyo hisse bist eksiyi gördugu an 2 eksi satış kademeleri heryerden satıyo
    Biraz acele oldu inis allah yardimciniz olsun

5.  Alıntı Originally Posted by hepsonradan Yazıyı Oku
    tamam hocam sen öyle inan, bak işine... oturmuş laf anlatmaya çalışıyorum ben de. klasik malum parti seçmeni kafası... böyle düşünüyorsan borsada işin ne ayrıca? kaybeden hep yatırımcıymış, yav he he son 1 yılda parasını 5'e-10'a katladı be yatırımcı borsada. şu ezik polho'yu bile 1.60lardan alıp 6 ay sonra 4.80den satan varsa 3 kat kazanmış dahası ne? uzaya çıkan yüzlerce hisse malum. ben hisse alıp "tevekkül" etmiyorum (zaten allah inancım yok, sadece bilime inanırım), at gözlüğümü çıkarıyorum, duygularımın aklımın önüne geçmesine müsaade etmeden düşünmeye çalışıyorum. şu an burada örnek gösterilen BERA'da kaç yıl bekledik haberiniz var mı? eski adı kombassan'dır, grafiğine bir bakın, üşenmezsiniz o geberik fiyatlarda forumda neler yazılmış okuyun... ADESE, TMPOL, BEYAZ OTO, DOCO... bunlar sadece benim örneklerim, kimbilir daha rezil ne hisseler vardır. borsada kazanmanın tek şifresi var: SABIR, SABIR, SABIR... sabırla bekleyeceksiniz, kağıtla duygusal bağ kurmayacaksınız ve satacağınız yeri bileceksiniz. mesela şimdi -düşük ihtimal ama- polho bu sene 6.00 görse ve satmazsanız düşünce ağlamaya hakkınız yok.
    Patron zarar ediyo bak arti borsada buna kargalar güler burda kimse hikaye anlatmasın patron canı ne zaman isterse 2 dende göturur 3 dende boşuna sabır falan cekmeyin hersey patronun elinde.

6. Yazacak bir şey kalmadı kalite belli

7.  Alıntı Originally Posted by Mi16 Yazıyı Oku
    Yazacak bir şey kalmadı kalite belli
    aynen öyle adamlar fena geciriyo acımıyorlar .

8. Tkuruyu 5 tlden 1000 e görürüp kime sattılar ise onlara ya da merkoyu 2 den 30 a götürdüklerindekilere, ya da 60dan rtabl..Hisse havasını bir bulsun kuyruk olur merak etme üstad..
    Sen de mal var atıyorum pamuk ama sadece sende..
    Diyorsunki 1 tl ama satılık değil..içinden de diyorsun ki seneye 10 dan satacağım..
    Zarar mı etmiş olursun..
     Alıntı Originally Posted by hepsonradan Yazıyı Oku
    yahu izlemek ayrı, almak ayrı... kuru kalabalık... yatırımcıda zerre güven bırakmamışlar. iki yorum okuyalım diyoruz nereye baksak sadece küfür, hakaret... yabancı zaten terk etmiş tahtayı, kalanları da satıp çıkıyorlar. her tahtacı p.çlik yapar ama bunlar kantarın topuzunu kaçırmışlar. eee yarın öbürgün operasyon çekeyim deseler kime satacaklar tepelerde? kağıdın ismi piyasada mimlenirse (ki zaten o noktadayız) geçmiş olsun. yani demem o ki yatırımcıyı külliyen zarara sokmak sadece mazoşistlik olur, uzun vadede de kimsenin işine yaramaz. nasıl sürekli kazanıyorlarmış onu da anlamadım, polho'da açığa satış yok ki. kağıdın fiyatı neden kasıtlı aşağı çekilir? millet bezip bundan bi b.k olmaz deyip satsın, tahtacı da ucuza toplasın diye. yoksa fiyat düşerken biz 1 kaybediyorken spek/patron 1.000 kaybediyor aslında. mantığımızı bırakıp tamamen duygusal içi boş yorumlar yapmayalım.

Sayfa 14/614 İlkİlk ... 412131415162464114514 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •