Sayfa 735/997 İlkİlk ... 235635685725733734735736737745785835 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 5,873 - 5,880 arası.

Konu: Viop XXXIII

Soylu'nun suçladığı Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çalışkan, Cumhuriyet'ten Seyhan Avşar'a yaptığı açıklamada, Soylu'nun hakkındaki iddialarına ilişkin, "Allah'a sığınıyorum" dedi.

"Açığa alınmayı bekliyor musunuz?" şeklindeki sorusuna ise Çalışkan, Türkiye'deki en dürüst insanı neden dolayı açığa alacaklar çok merak ediyorum. Çıksın bir görelim bakalım. Türkiye'de insanlar var. Dürüst siyasetçiler var. En başta Sayın Cumhurbaşkanı var. Mustafa Çalışkan gibi bir insanı açığa kim alacak, nasıl alacak bir görelim bakalım. Çok merak ettim" dedi.

"Soylu'nun açıklamaları sizde herhangi bir rahatsızlık yaratmıyor mu? sorusuna ise Çalışkan, "Bence toplum rahatsız. Benim rahatsız olmam çok da önemli değil" ifadelerini kullandı.

https://odatv4.com/sedat-pekere-koru...-28052104.html

hala görevde olan bir bürokrat..
    direkt kendi amirine atar yapmış..üstelik cumhuriyet gazetesine konuşmuş..bakalım ne olacak..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Doların bu yükselişinden ihracat ağırlıklı kasası döviz dolu şirketlerin hangileri iyi faydalanır.
    hergün onları yayınlayan biri vardı
    bir halt olacağı yok.

3. dünden yazılı 148.000 - 250 arası 1/10 lonklara ilave 148.500 - 750 arasına da 1/10 lonklar yazıldı İKG akşam dahil...verirse ne ala(vermeyecek gibi)...bol şans...
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    Soylu'nun suçladığı Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çalışkan, Cumhuriyet'ten Seyhan Avşar'a yaptığı açıklamada, Soylu'nun hakkındaki iddialarına ilişkin, "Allah'a sığınıyorum" dedi.

"Açığa alınmayı bekliyor musunuz?" şeklindeki sorusuna ise Çalışkan, Türkiye'deki en dürüst insanı neden dolayı açığa alacaklar çok merak ediyorum. Çıksın bir görelim bakalım. Türkiye'de insanlar var. Dürüst siyasetçiler var. En başta Sayın Cumhurbaşkanı var. Mustafa Çalışkan gibi bir insanı açığa kim alacak, nasıl alacak bir görelim bakalım. Çok merak ettim" dedi.

"Soylu'nun açıklamaları sizde herhangi bir rahatsızlık yaratmıyor mu? sorusuna ise Çalışkan, "Bence toplum rahatsız. Benim rahatsız olmam çok da önemli değil" ifadelerini kullandı.

https://odatv4.com/sedat-pekere-koru...-28052104.html

hala görevde olan bir bürokrat..
    direkt kendi amirine atar yapmış..üstelik cumhuriyet gazetesine konuşmuş..bakalım ne olacak..
    İlginç.
    Ne olacağı belli değil mi?
    Bugün haber düşer.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    hergün onları yayınlayan biri vardı

Hepsi fasoncu.!!!!
    İhracat yapsa ne yazar.!!!
    100 birim malın.!!!
    % 70 i ara mal.!!!
    Yani ithal .!!!!!
    Yani dövize göbekten baglı.!!!
    Borsa İstanbul daki tüm şirketlerin toplam nominal değeri.!!!
    Sadece tek .!!
    Bir şirket olan.!!
    Amazon un dörtte biri etmiyor.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Anlayana.!!!!
    Türkiyedeki tüm futbolcuların toplamının nominal değeri.!!!
    Tek bir messi
    Veya Ronaldo etmiyor.!!!
    Durmak yok yola devam.!!!
    Batakhane de.!!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

erdemirde tuğlaları alttan çekiyorlar mı? yoksa bana mı eyle geliyyy
    audentes Fortuna iuvat

Bilge ekonomik kurmayların yerinde olsam merkeze dolar şortlatıp NaCi'yi göreve getiririm..dolar düşünce dolar longlatıp Şahap'ı getiririm..böyle üç tur yapsa yeter..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Sayfa 735/997 İlkİlk ... 235635685725733734735736737745785835 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •