Sayfa 756/997 İlkİlk ... 256656706746754755756757758766806856 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 6,041 - 6,048 arası.

Konu: Viop XXXIII

1.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    erken seçim kararının ne zaman alınacağı önemli...daha doğrusu karar alındıktan ne kadar süre sonra seçim yapılacağı...olası bir erken seçim kararında borsa ilk etapta aşağı inebilir ama sonra ciddi bir yükselişe geçecektir...rte yeniden seçilirse yeniden verirler piyasaya...ama millet ittifakı adayı kazanırsa bence çok fena bir ralli başlar...

öyle bir durumda favori kağıtlarım ISCTR ve grup kağıtları ile KCHOL ve grup kağıtları...

millet ittifakı adayı seçilirse ekonomiyi düzeltmek için çok bişey yapmasına gerek yok...kamudaki israfa dur desin, ballı ihalelere dur desin bitti...bu zaten piyasalara güven vermek için bayağı işe yarar...
    Zaten yapacak güçleri ve projelerıde yok bişey beklemek anlamsız...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

2.  Alıntı Originally Posted by Sanane Yazıyı Oku
    Ülkenin en yetkili ağzı erken seçim yok diye kaç defa söyledik diyor...
    Burada hala erken seçim muhabbeti...
    Kabak tadı verdi artık...
    Daha da burada yazmıyorum ve okumuyorum da...
    Ülkenin en yetkili ağzı “bu can bu bedende oldukça papazı kimse bizden alamaz” da demişti, sonrasında neler olduğunu hep beraber yaşadık, o yüzden hiç belli olmaz bu işler

3. Nasuh Bektaş (@nasuhbektas) Tweetledi: Sedat Peker, bir sonraki videosunu Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili çekeceğini söyledi: "Konuşacağız Tayyip Ağabey, delilleriyle..." https://t.co/mmJKsyjmmH
    https://twitter.com/nasuhbektas/stat...901622786?s=20

Haftaya ortalık karışacak gibi.

4. Viop XXXIII

Alıntı Originally Posted by Sanane Yazıyı Oku
    Ülkenin en yetkili ağzı erken seçim yok diye kaç defa söyledik diyor...
    Burada hala erken seçim muhabbeti...
    Kabak tadı verdi artık...
    Daha da burada yazmıyorum ve okumuyorum da...
    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

“Böyle bir şey yok. Zaman zaman bana da gelenler oluyor. ‘Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerini yerel seçimlerden önce yapalım’ diyorlar. Nereden çıkıyor bunlar, artık bunları konuşmayın. Böyle bir çalışmamız kesinlikle yok” 6 NİSAN 2018

Seçim duyurusu 18 Nisan 2018

Seçim tarihi 24 Haziran 2018.. Hafızanızı tazelemekte fayda var. Bazı şeyler söylenmeden önce okuyun…

Yolunuz açık olsun [mention]Sanane [/mention]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
     Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Zaten yapacak güçleri ve projelerıde yok bişey beklemek anlamsız...
    Şöyle konusanlar anında sinirimi tavana çıkarıyor son yıllarda. Ülkenin kıt kaynaklarını taşa toprağa gömmeye, bunu da yandaş müteahhit üzerinden yabancı inşaat firmalarına yaptırmak sonra da onlarca yıl boyunca vatandaşı Deli Dumrul misali soymaya akepe'liler proje diyorlar...

Şu soygunu hizmet diye yutuyorsunuz ya pes diyorum...

Devletin mühendisi mi yok, inşaat araç gereci mi yok, parası mi yok, aklı mi yok da üç kuruşa yapacağını 100 kuruşa yaptırıyor Sonra da 10 liraya gececegin köprüden 200 lira isteyip gecmezssen devleti soyduruyor??????

Yemeyin yeter artık...
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

6.  Alıntı Originally Posted by acm Yazıyı Oku
    Şöyle konusanlar anında sinirimi tavana çıkarıyor son yıllarda. Ülkenin kıt kaynaklarını taşa toprağa gömmeye, bunu da yandaş müteahhit üzerinden yabancı inşaat firmalarına yaptırmak sonra da onlarca yıl boyunca vatandaşı Deli Dumrul misali soymaya akepe'liler proje diyorlar...

Şu soygunu hizmet diye yutuyorsunuz ya pes diyorum...

Devletin mühendisi mi yok, inşaat araç gereci mi yok, parası mi yok, aklı mi yok da üç kuruşa yapacağını 100 kuruşa yaptırıyor Sonra da 10 liraya gececegin köprüden 200 lira isteyip gecmezssen devleti soyduruyor??????

Yemeyin yeter artık...
    Ankara Niğde otobanı 350km 176TL KM başına 50 kuruş. Geçersen sen ödersin geçmezsen devlet öder. Bu anlaşmaya da proje diyen varsa daha ne denir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    mevcut durumda ve son anket sonuçlarından takip ettiğim kadarı ıle mansur yavaş aday olursa ezici bir üstünlük ıle ilk turda başkan seçiliyor..
    ekrem imamoğlu adaylığı için henüz erken , o biraz daha geri planda durmalı , fantazi aramaya gerek yok..
    meclis çoğunluğuna gerek var mı derseniz bence gerek yok lakin yine anket sonuçlarından takip ettiğim kadarı ıle bunda da,sorun yok..
    satış mutlaka gelecektir lakin bir süre sonra dolarda inanılmaz bir gerileme ve borsada 250 bin değerleri görülecektir..
    benim senaryom bunun üstüne kuruludur , lakin elimde hisse türünden fazla bir varlık tutmuyorum ,az bi miktarda ykredi ,isc ve afyon ;portföyün yüzde 70 ı kadar altın bulunmakta..
    bekle ve gör modundayım..
    yüzde 15 gibi bi portföyü de coin piyasasına aktardım, ordan bi hevesimi alayim dedim..
    erken seçim kararı açıklanırsa o tarihe kadar hiçbir pozisyonda değişiklik yapmayacağım, coin piyasasında ise 100 bin dolar (btc) yıl sonu hedefim var , olursa ekime yani..
    pozunuzu iyi ayarlayın ve ihtiyacınız olmayan para ıle yatırım yapın..ytd
    kredili vs işlem açmayalım, çoluk çocuğun rızkını çakala çukala kaptırmayalım..
    Hocam siz hangi anketlere bakıyorsunuz??
    Mansur Yavaş ilk turda C.başkanı olur..net cümleniz ne kadar sığ bir yorum olmuş.Daha dune kadar tanınmayan bir Mansur Yavaş i halk ilk seçimde nasıl ülkenin lideri yapar?
    Belediye seçimleri gibi düşünmeyin.Mansur bey ve Ekrem beyi birileri çok fena gaza getirip süsleyip püsleyip reklamını yapıyor..
    Ancak bunların hiçbiri aday olmaya bile cesaret edemez..

SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Doğru reisleri belediye baskanı iken abd ye seyahat düzenliyordu cıa ile ucakta foto veriyordu. Hey gidi heyyy. Kim tanırdı erdoğanı

Sayfa 756/997 İlkİlk ... 256656706746754755756757758766806856 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •