Sayfa 774/997 İlkİlk ... 274674724764772773774775776784824874 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 6,185 - 6,192 arası.

Konu: Viop XXXIII

1. Bu ara sadece otomatik trade yaparak güzel kazandık zararları çıkarttık üstüne kadar geçtik. Foruma yazamadık.

Spot pozum, bunca hengamede hala duruyor hala karda. Ciddi banka pozisyonumuz var, ihracat yapan borcu düşük sanayi şirketlerinde ciddi pozumuz var.

Bilancolar güzel. Dövizin yüksek olması benim bahsettiğim tarz şirketler için güzel.

Viop a Manuel olarak tekrar baslamama kararım bu süreçte iyice kesinleşti. Algo işlemi de bugün durduruyorum.

Cok sert hareket beklentim var yön beklentim yok. O nedenle bir süre izlemede kalacağım. Herkese bol kazançlar.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Şunu da ekleyeyim faiz oranı yan tahtalarda kredili mal taşıyan spekleri bitirdi, açıkta kalanın açıkta kalan yerlerini çok fena yaptılar. Buralardaki cenazeler öyle hemen kalkmaz, x100 dışı sirket seçerken kılı kırk yarmakta çok büyük fayda var bana göre.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    açılışından bu yana forumdayım..seni de 10 yıla yakındır bilirim...hayatın komplo, spek, aldılar verdiler...vs vs.

tamam biz de ara ara o tarz yazılar yazıyoruz da...senin forum hayatın bu olmuş.

eskiden hissecilere takardın, vob daha zevkli sanırım, artık genelde buradasın
    Eeee borsa budur be cauti..
    Borsa teknik analiz temel analiz değildir ki..
    20-25 senedir tahta izlerim hemen hemen..
    Ne olmaz denen şeylerin buz gibi olduğunu gördüm..
    Hepsinde de KY sermayesini kaybetti..

Sen değilmiydin geçen..
    Teknik temel ama bende bu sene havlu attım diyen..

Hisse başlıklarında da yazıyorum ama viop a sardım evet ..Eskiden hiç oynamazdım..
    Şimdi bu robotlarla aslında çok daha kolay çünkü tam benlik..
    Teknik düşecek mi diyor..
    Alıyorlar mesela..
    Temel düşecek mi diyor yine alıyorlar..
    Tam komplo borsası oldu..

8-10 ayda bi gelen şoklamaya yakalanma yeter..

4. BORSADA TAKİP EDİLMESİ GEREKEN ŞİRKET HABERLERİ
    https://www.borsazamani.com/haber-bo...aberleri-28163

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    açılışından bu yana forumdayım..seni de 10 yıla yakındır bilirim...hayatın komplo, spek, aldılar verdiler...vs vs.

tamam biz de ara ara o tarz yazılar yazıyoruz da...senin forum hayatın bu olmuş.

eskiden hissecilere takardın, vob daha zevkli sanırım, artık genelde buradasın
    Bazen üfürüyor ama bazen de 1 numara tespitleri var.
    gundwane'i dışlamayın o kadar da.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

6. Yıllar önce bi tahta..
    Maldayız..
    İçeriden bilgiliyiz..
    Bilanço bomba!! bekleniyor falan pompa had safhada..Herkes pozisyon almış..
    O da ne..
    Hisse düşüyor her allahın günü..
    Yok beklenti bitti yok işte teknik analiz kasanlar..
    Gürültü had safhada..Ama bilanço iyi gelecek ya herkes de zararına da olsa taşıyor..
    Lakkkk..Bilanço bi geldi..Rezalet..
    Ooooo işte herkes ben bildim abi bişi vardı teknikçiler ayrı telden şu bu.Herkes günler süren düşüşün nedenini çözmüş falan..
    Herkes lanet olsun diyip sattı tabe..
    1-2 hafta bunların satışları güzelce karşılandıktan sonra esas bomba patlatıldı..
    Tavan tavan..

Bilanço öncesi alımlarda zaten o beklenti dolayısı ile idi..Bilanço ayağı ile milleti bi sağa bi sola yatırdılar..Kimse kalmadı..
    Bunu bizzat insider olarak yaşadım..
    Borsa budur..

7.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Yıllar önce bi tahta..
    Maldayız..
    İçeriden bilgiliyiz..
    Bilanço bomba!! bekleniyor falan pompa had safhada..Herkes pozisyon almış..
    O da ne..
    Hisse düşüyor her allahın günü..
    Yok beklenti bitti yok işte teknik analiz kasanlar..
    Gürültü had safhada..Ama bilanço iyi gelecek ya herkes de zararına da olsa taşıyor..
    Lakkkk..Bilanço bi geldi..Rezalet..
    Ooooo işte herkes ben bildim abi bişi vardı teknikçiler ayrı telden şu bu.Herkes günler süren düşüşün nedenini çözmüş falan..
    Herkes lanet olsun diyip sattı tabe..
    1-2 hafta bunların satışları güzelce karşılandıktan sonra esas bomba patlatıldı..
    Tavan tavan..

Bilanço öncesi alımlarda zaten o beklenti dolayısı ile idi..Bilanço ayağı ile milleti bi sağa bi sola yatırdılar..Kimse kalmadı..
    Bunu bizzat insider olarak yaşadım..
    Borsa budur..
    Kısa vadede evet.

Uzun vaddede hayır.

Temeli tekniği iyi ayırmak lazım başkan. Severim seni gundi baba kendi tarzın var bol kazançlar.

8.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Eeee borsa budur be cauti..
    Borsa teknik analiz temel analiz değildir ki..
    20-25 senedir tahta izlerim hemen hemen..
    Ne olmaz denen şeylerin buz gibi olduğunu gördüm..
    Hepsinde de KY sermayesini kaybetti..

Sen değilmiydin geçen..
    Teknik temel ama bende bu sene havlu attım diyen..

Hisse başlıklarında da yazıyorum ama viop a sardım evet ..Eskiden hiç oynamazdım..
    Şimdi bu robotlarla aslında çok daha kolay çünkü tam benlik..
    Teknik düşecek mi diyor..
    Alıyorlar mesela..
    Temel düşecek mi diyor yine alıyorlar..
    Tam komplo borsası oldu..

8-10 ayda bi gelen şoklamaya yakalanma yeter..
    Neyse...ben ısrarla borsa kumar değildir, senin hareket tarzın, kumar oynayıp oynamadığını belirler derim hep...yakın bir dostum da, neticede kumardır der hep...anlaşamayız bir türlü. Senin durum da o hesap..Söylediklerini inkar etmiyorum, ama tüm olumsuzluklara rağmen, kendi doğrularımızı oluşturup ilerleyebileceğimizi düşünüyorum.

geçen yıl pandemi nedeniyle saçma bir yıldı...kazanamadık, ama ufak sıyrıklarla da atlatabildik..ben olaya orta vade hisse+viop olarak ve yıllık ortalama getiri olarak bakıyorum...bir yıl vasat olur, sonraki yıl iyi...önemli olan 5 yıl ve ötesinde yıllık ortalama kazancın ne olmuş...benim kriterime göre yıllık ortalama %50 gayet yeterlidir, onu da kurumsal hayatı sonlandırdığım son 4 yıldır becerebiliyorum çok şükür.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Sayfa 774/997 İlkİlk ... 274674724764772773774775776784824874 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •