Yine aynı numara. Ama hacim güzel. Benim için yılda en az yüzde 25 kazandırmalı.
Yine aynı numara. Ama hacim güzel. Benim için yılda en az yüzde 25 kazandırmalı.
Ben şu çıkartıp indirmelerini anlamıyorum artık. Bu kaçıncı oldu.. Al başını git iste... Tek olumlu yani hacim evet yoksa kapanış yine hüsran. Bakalım yarın da klasik hareketini yapıp kırmızı mı kapatacak yoksa bizi şaşırtıp kopacak mı görelim bakalım... Ben bu fiyatları yakıştıramıyorum CUsana
Turkuaz ortak şimdi farkettimde Tuğçelik 1 haftadır tavan gidiyor bilançoyu açıkladığından beri. Bizim hayalimizi onlar yaşıyor😊. Bilançoda öyle aşırı fazla falan değil. Sermaye 30 milyon . 15 milyon kar açıklamış. Geçen seneki 3 aylık karı da 550 bin civarı. Mukayese yapınca fena değil ama 8,5 ken 14 e dayanmış ve yine tavanda... Elin kağıdı tavan tavan giderken 15 milyonla biz 10 milyonla -3 kapadık. Ben buna kızıyorum işte. Güzelim bütün haberleri hiç ediyor.
Neyse son Gülen iyi Gülermiş... Sabır
Ya ortak sinirleniyorsun,sinirlenince yazdığına dikkat etmiyorsun
30 milyona 15 milyon açıklamış
Bizimki ne yapmış
70 milyona 10 açıklamış
Yani bu durumda bizimki iyimi oluyor
Ben ne dedim
30-35 gelmeliki iyi olsun dedim
Geleydi bizde tuğçelik gibi olurduk
Adam sermayesinin %50 si kadar kâr etmiş
Biz ancak %15 kadar kâr etmişiz
Arada çok fark var
Katlayarak gidersek biz sene sonu ancak sermayenin yarısı kadar kâr ederken
Adamlar sermayeyi ikiye katlayacaklar
Şimdi sen hangisini götürürsün
Elini vicdanına koy söyle
Tabi bence
Son düzenleme : Turquaz; 01-06-2021 saat: 14:40.
8,10 yine geçilemedi
Ve hacim yine yerlerde
Egeseramik de sermayesinin yarısı kadar kâr açıkladı
Oda 16 gördü
Şart değil ama bizim borsamızda bir gerçek var
Sene sonu kârı sermayesi kadar gelenlerin değeri 10 TL dir
Balonlar yokmu.tonla var
Ama onlar adı üstünde balon
Tabi bence
Ben yazdığımın gayet farkındayım sen canını sıkma. Ben de çok isterdim sermayesinin yarısı kadar kar açıklamasını ama olmadı .
Diğer hissenin sermayesinin yarısı bizimkinin se yüzde 15 i kadar kar açıkladığının da farkındayım. Ben sadece gelen kap haberlerini ve
10 milyon karın çok kötü olmadığını anlatmaya çalışıyorum ve o yüzden 7 -8 lira arasında sürünmesinin can sıktığını söyledim o kadar. Bir daha yanlış konuşuyorsun şeklinde hakkımda boş iddialarda bulunmazsan sevinirim
Şunun şurasında iki kişiyiz
İkimiz bile birbirimizi anlamıyoruz
Anlasakda yanlış anlıyoruz
Ozaman yanlış anlamanın önüne geçeyim şahsımca
Bir daha direk seni muhatap almıyayım olsun bitsin
Tabi bence
Yer İmleri