Sayfa 168/427 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268 ... SonSon
Arama sonucu : 3415 madde; 1,337 - 1,344 arası.

Konu: ALKIM - Alkim Alkali Kimya A.Ş.

1. Yatırımları tamamlanan ve üretime başlanması yakın olan Potasayum Sülfatı gözümüzde çok büyütmüşüz demekki.
    Beklenti yüksek olsaydı hisse 1 sene öceki fiyatlarda olmazdı herhalde, en azından 20 üstü olurdu.
    Sasa ve Hekts da yatırım yaptılar, sene başından bu yana %132 ve %75 prim yaptılar Alkim ise vadeli mevduattan bile az kazandırmış.
    Reha beye güven gerisini merak etme sen.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Yatırımları tamamlanan ve üretime başlanması yakın olan Potasayum Sülfatı gözümüzde çok büyütmüşüz demekki.
    Beklenti yüksek olsaydı hisse 1 sene öceki fiyatlarda olmazdı herhalde, en azından 20 üstü olurdu.
    Sasa ve Hekts da yatırım yaptılar, sene başından bu yana %132 ve %75 prim yaptılar Alkim ise vadeli mevduattan bile az kazandırmış.
    Haziran çıktıkdan sonra ak koyun kara koyun ortaya çıkacak.
    Yukarıda yazdıklarım sesiz düşüncemin klavyeye dökülmüş halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliğinde değildir. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer.

3.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Yatırımları tamamlanan ve üretime başlanması yakın olan Potasayum Sülfatı gözümüzde çok büyütmüşüz demekki.
    Artık Kasım ayına kadar beklentiyi kestim.
    Eğer sert hareket gelirse tekrar maliyete oynamayı düşünürüm. Hem yukarı, hem aşşağı da...
    Bir japon'nun dediği gibi Alkim'den iyi yatırım mı var.
    Learn to sit back and observe, Not everything needs a reaction.

4.  Alıntı Originally Posted by sko Yazıyı Oku
    Artık Kasım ayına kadar beklentiyi kestim.
    Eğer sert hareket gelirse tekrar maliyete oynamayı düşünürüm. Hem yukarı, hem aşşağı da...
    Bir japon'nun dediği gibi Alkim'den iyi yatırım mı var.
    Ben de sene sonuna kadar süre verdim.
    Biz de Japon bilgesine güvendik, inandık, yatırdık paraları.

Sabır hissesinde olduğumuzu unutmayalım. Patron ve tahtacıda zor kişiler maalesef.

6. Patron satış mı yapıyor yine, 30 kademe düştü tepeden, iyice mide bulandırdılar gerçekten, çok leş bir hisse oldu.

Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Patron satış mı yapıyor yine, 30 kademe düştü tepeden, iyice mide bulandırdılar gerçekten, çok leş bir hisse oldu.
    Sabrımızı ölçüyorlar. Mal toplu değil, güç ellerinde. Ne kadar sıkarlarsa onlar için çok daha iyi olacağı kesin. Ky nin elinde hatırı sayılır miktarda hisse var demek ki, istedikleri miktarda hisse toplayamadılar. Hissemiz trade hissesi olmuş durumda. Yukarı aşağı zik zag ederek millet para kazanıyor. Yapacak bir şey yok. Ky nin toplu gücü kullanılsa sorun çözülür ama bunu gerçekleştirmek çok zor. Bu yıl sonuna kadar beklemek en iyisi. Saygılar.

8. Potasyum oldu musilaj...
    Boşuna kimyası bozuldu demiyorum, Haziranı iple çekiyorduk, bunların şu yaptıklarına bakın hele 15 lerde hisse.

Sayfa 168/427 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •