Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
Bana şu fon ilginç geldi. Tefasta bu fonun karşılığında başka bir fon yok sadece emeklilik müşterilerine özel.
ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. B.R.I.C. ÜLKELER YABANCI DEĞİŞKEN EMEKLİLİK YATIRIM FONU

Fon, performans kriteri olarak %22,5 Hang Seng Endeksi (Çin Hisse Senedi), %22,5 MICEX (Rusya
Hisse Senedi) Endeksi, %22,5 Bovespa (Brezilya Hisse Senedi) Endeksi, %22,5 Sensex (Hindistan
Hisse Senedi) Endeksi, %5 BIST-KYD DİBS 91 Gün Endeksi ve %5 BIST-KYD Repo (Brüt)
Endeksi’ni hedef almaktadır.

Parasal genişlemenin yoğun olduğu dönemlerde iyi getiri elde edebilir.
Fonun 5 yıllık getirisi %380. Yabancı para cinsinden bir yatırım aracı.
Befas açıldığında alım dönemini iyi belirlemeye çalışarak belli bir oranda portföyümde taşımayı düşünüyorum.
Merhaba Sayın pit,

Mesajınızda birşey dikkatimi çekti, mümkünse yardımınızı rica edeceğim.

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. B.R.I.C. ÜLKELER YABANCI DEĞİŞKEN EMEKLİLİK YATIRIM FONUnun hangi fonlardan oluştuğunu bulmuşsunuz.

Ben de bir süredir ANADOLU HAYAT ALTIN FONUnun hangi fonlardan oluştuğunu veya başka bir deyişle sadece onsdan mı en çok etkileniyor yoksa Türkiye'de olduğumuz için örneğin gram altından da mı etkileniyor kısacası bu fonun artmasına azalmasına neler karar veriyor onu bulmaya çalışıyorum. Bu sayede daha sağlıklı kararlar vereceğimi tahmin ediyorum.

Bunu bana söyleme imkanınız var mı? Çok müteşekkir olurum. Diğer yazar arkadaşlardan da bilen varsa ve paylaşırsa yine çok müteşekkir olurum.