Sayfa 858/997 İlkİlk ... 358758808848856857858859860868908958 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 6,857 - 6,864 arası.

Konu: Viop XXXIII

1.  Alıntı Originally Posted by Dr.Trend Yazıyı Oku

Burada yazıp elimi belli etmemek için teknik çizimlerini ve piyasa fikirlerimi çok paylaşmıyorum. Bir konuda sizinle dertleşmek istedim. Bu ülkede demokrasi var diyeceksiniz ki haklısınız da. Benim şimdi yazacaklarım tamamen duygusal.

Öncelikle JAHREİN kullanıcı isimli YouTube/Twitch vb gibi sosyal medya platformlarında oyunlarda küfürlü videoları ile tanınan ardından da Reaksiyon videoları ile takipçileri artmış bir kişi. Normal hayatında nasıldır ne yapar bilmiyorum, bu tarz mecralardan ara sıra karşıma çıkan biri. En son Kemal Kılıçdaroğlu’na bir Tweet atıyor Kemal Kılıçdaroğlu da gel konuşalım diyor bir video çekiyorlar. Bugün şans eseri Twitter hesabını gördüm ve açıklamada MV adayı olacağını söylüyor ve z kuşağı da sırf geçtiğine oyumuzu verip seçtirelim diye gruplar açıyor. Ülkede Teknokrasinin bu kadar kaybolması, siyasetin bu kadar basit yapılabilir bir hale gelmesi. Çiğ köfte videolarını yorumlayan adamların Parti Genel başkanları ile sırf Z kuşağına ulaşabilmek için geyik yapması beni çok üzüyor. Amacım eleştiri partizanlık vb değil. Rahatsız oldum ve elimden gelen her mecrada bunu paylaşmak istiyorum. Umarım anlatmak istediğimi size iletebilmişimdir.

Bilmeyenler için aday olan şahıs
    https://youtu.be/X42SZPED8t8

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Z kuşağını boş beleş anlık yaşayan , dengesiz , manipülasyona açık , cahil , adam sendeci empati yoksunu , insandan nefret eden bir kuşak zaten..
    Bu kuşağa ümit bağlayanlarda sorun var bence..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    nuri long diyor...
    bu sıralar ters indikatördür.

FDOW minik düzeltmesini yaptı. Bizim vadeli düzeltmesi güdük kaldı. Kafasına göre takılıyor.
    Dediğim gibi, borsalarda sayımda sorun çıkmıyor ama kumarhaneler hep sıkıntı.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Veyis akşam habertürk'te yoktu..
    Özletti kendini,sahtekar..

5.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Z kuşağını boş beleş anlık yaşayan , dengesiz , manipülasyona açık , cahil , adam sendeci empati yoksunu , insandan nefret eden bir kuşak zaten..
    Bu kuşağa ümit bağlayanlarda sorun var bence..
    abi ne gömdün be...

ama sonuna kadar haklısın...

biraz sallayınca boş varil sesi geliyor içlerinden...

tüm dünyayı dijitallikten sanan bir topluluk hayatı internet üzerine oturmuşlar...

interneti ellerinden alınca sudan çıkmış balığa dönüyorlar...

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    abi ne gömdün be...

ama sonuna kadar haklısın...

biraz sallayınca boş varil sesi geliyor içlerinden...

tüm dünyayı dijitallikten sanan bir topluluk hayatı internet üzerine oturmuşlar...

interneti ellerinden alınca sudan çıkmış balığa dönüyorlar...
    en azından düşünüyorlar. bu bile yeter.

20 yaşındaki askerlikten sonra köyünden çıkmamış ama her şeyi çözdüğünü düşünen kasaba kurnazlarından çok daha iyidir.
    audentes Fortuna iuvat

7. en gec kasımda secım olur......temmuz agustos sıcak olur......hdp kapatma davası ....yenı ıddıaneme
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Sırf şu saçma sapan erken seçim geyiği yüzünden şu başlığı her açtığımda geri kapatıyorum.

Sayfa 858/997 İlkİlk ... 358758808848856857858859860868908958 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •